Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Regiomanager

NAK | hbo | Bergen op Zoom
Geplaatst: 06/01/2021


Regiomanager

Regio Zuid
40 per week

De functie

De regiomanager is primair verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van onze wettelijke keuringstaak, de fytosanitaire-inspecties en (grond)monstername in zijn/haar regio. Daarnaast zorg je voor voor de planning en uitvoering van alle dagelijkse werkzaamheden; je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is op vaktechnisch en/of procesmatig gebied. Tenslotte draag je zorg voor de veiligheid en gezondheid van jouw teamleden.

Je bent klantgericht en een verbindende factor voor je team. Een heldere en duidelijke communicatie en afstemming binnen jouw team van ca. 20 (senior) keurmeesters en grondmonsternemers is van groot belang. Je teamleden weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. Jij geeft deze duidelijkheid en bewaakt dit. Je ziet de individuele behoeften binnen je team en brengt deze in lijn met de gewenste teamontwikkeling.

Je zult 2-3 dagen per week in het veld van keurmeesters en monsternemers werkzaam zijn. De overige tijd ben je bezig met verschillende zaken op (regio)managementniveau binnen het Werkcentrum Keuren. Je bent woonachtig in Regio Zuid (Nederland) en bereid om gemiddeld per week 2 dagen te reizen naar Emmeloord.

Als regiomanager werk je nauw samen met je vier collega regiomanagers, collega’s van het Bedrijfsbureau en Laboratorium. Je legt verantwoording af aan de manager Keuren.

Herken je jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur kennis van akkerbouw.
  • Je bent een mensgerichte leider en je hebt ervaring met coachend- en situationeel leidinggeven.
  • Je beschikt aantoonbaar over digitale kennis en vaardigheden.
  • Vanuit je nieuwsgierigheid en/of achtergrond en ervaring weet je wat er speelt in de akkerbouw. Daardoor begrijp je de seizoensgebonden hectiek en de dynamiek die dit met zich mee brengt.

Wat bieden wij?

  • Functieschaal K, conform CAO NAK.
  • Een leidinggevende functie in een dynamische organisatie.
  • Een zelfstandige positie waarin het mogelijk is om jezelf verder te ontplooien.
  • Een informele werksfeer.
  • Een premievrij pensioen.

Over de NAK

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. Wij staan voor kwaliteit en onafhankelijkheid, waarmee we ons als onmisbare schakel in de sector neerzetten. Nieuwe ontwikkelingen zien wij als kansen voor het continue verbeteren van onze dienstverlening.

Binnen ons moderne laboratorium vindt grootschalig nematoden-, zaaizaad- en aardappelonderzoek plaats. Bij het nematodenonderzoek wordt grond onderzocht op aardappelmoeheid (AM).

Praktische info

Ben je enthousiast (geworden) om als Regiomanager aan de slag te gaan en herken jij jezelf in de genoemde competenties? Solliciteer dan direct via onze website.

Voor meer info contact opnemen met Gerben Bakker, manager Keuren via 06-25056660 of Ingrid van der Bijl, personeelsadviseur via 06-23483574.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38523".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.