Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Controleur Buitendienst

SKV | hbo | Hoogeveen - Dronten - Drachten
Geplaatst: 06/01/2021


Ben jij op zoek naar een zelfstandige buitendienstfunctie met veel verantwoordelijkheid binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, proactief en enthousiast? Solliciteer dan nu naar de functie van:

Controleur Buitendienst
(24-32 uur per week)

Wat doet SKV?

Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV) certificeert bedrijven in de kalverhouderij. Ons doel is het bevorderen van de kwaliteit van kalvervoeders en kalfsvlees. Dit doen wij onder andere door toe te zien op het gebruik van ongewenste groeibevorderende middelen en controle op de kwaliteitsregeling Vitaal Kalf. Hiervoor gaan wij niet alleen langs bij de kalverhouder maar komen we ook bij slachterijen. Wil je meer informatie over welke werkzaamheden SKV doet? Bezoek onze website: skv.info

Jouw functie

In deze zelfstandige en afwisselende functie voer je controles en audits uit voor het kwaliteitssysteem Vitaal Kalf. De bezoeken plan je zelf in en de voorbereiding en de uitvoering voer je geheel zelfstandig uit. Daarnaast neem je monsters en certificeer je de kalveren vlak voordat ze geslacht worden. Tijdens een bezoek voer je visuele en administratieve werkzaamheden uit. Na afloop rapporteer je de bevindingen in een digitaal rapportagesysteem.

Wie zoeken iemand die

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur (enige) kennis van of ervaring met controleprogramma’s en opsporingswerkzaamheden heeft;
  • Affiniteit heeft met de agrarische sector;
  • Zelfstandig en proactief is;
  • Als het nodig is sterk in zijn schoenen staat;
  • Gemakkelijk communiceert met verschillende type mensen;
  • Woonachtig is in de driehoek Dronten – Hoogeveen - Drachten;
  • In het bezit is van een rijbewijs.

Dit kan je van ons verwachten

Een zelfstandige functie met grote verantwoordelijkheid binnen een enthousiast team van controleurs. Een prettige en informele werkomgeving. Het salaris is marktconform en met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast stellen wij een leaseauto ter beschikking.

Enthousiast? Solliciteer dan nu en word Buitendienstmedewerker bij SKV!

Solliciteer dan nu direct door je CV en motivatiebrief te uploaden via de rode solliciteerbutton op onze website. Heb je nog vragen over deze functie of over werken bij SKV? Bel Elma Lageveen op 088 998 4375. Wij geven graag antwoord op al je vragen en maken graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze personeelsadvertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38520".