Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Registratie Specialist NL
32-40 uur/week

Certis Europe / Green Career Consult | hbo wo | Utrecht
Geplaatst: 06/01/2021


Certis Europe is specialist in de ontwikkeling, registratie, marketing en verkoop van biologische en chemische gewasbeschermingsmiddelen voor de land- en tuinbouw. Certis Europe biedt geïntegreerde gewasbeschermingsoplossingen, die ondernemers in land- en tuinbouw helpen om gezonde gewassen te produceren, en heeft de ambitie om te groeien in biologische gewasbescherming.
Certis Europe kent een informele no-nonsense cultuur en een nuchtere, pragmatische manier van werken, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke groei en voor elkaar.
De Nederlandse organisatie van Certis Europe maakt deel uit van een grote, snel groeiende en succesvolle Europese organisatie met het hoofdkantoor in Utrecht. Om dit succes verder uit te bouwen komt Green Career Consult namens Certis Europe graag in contact met enthousiaste kandidaten voor de positie:

Registratie Specialist NL (32-40 uur/week)

coördinator, analyticus, relatie- en oplossingsgericht

Standplaats: Utrecht

Jouw rol

 • Je bent verantwoordelijk voor het registratieproces voor de land- en tuinbouw sectoren waarin Certis Europe actief is in Nederland. Je werkt samen en hebt regelmatig overleg met collega’s in de lokale organisatie, van de centrale registratieafdeling en ook met de collega’s in andere EU landen.
 • Je coördineert lokale registratie projecten en support de centrale registratieafdeling bij het maken en indienen van zonale dossiers zodat de NL eisen geborgd zijn. Daarnaast adviseer je enkele van de leveranciers op het gebied van registratie.
 • Je bewaakt nauwgezet het voortgangsproces en werkt zelfstandig met daadkracht en vindingrijkheid naar een gewenst resultaat.
 • Je onderhoudt intensief mondeling en schriftelijk contact met de toelatingsautoriteiten en relevante experts & organisaties op je vakgebied zoals Nefyto.  
 • Je onderhoudt intern natuurlijk ook nauwe contacten met je lokale en Europese collega’s binnen de afdeling development, supply chain en marketing & sales.
 • Je bent teamlid van het NL stakeholders affairs team; je levert registratie expertise aan het team en bent dé contactpersoon naar Ctgb en andere autoriteiten.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO opleiding met relevante specialisatie (bijvoorbeeld biologie, chemie, farmacie, toxicologie, plant science, milieukunde);
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen, kan goed coördineren, plannen en organiseren;
 • Je bent een teamspeler, oplossingsgericht en creatief.
 • Je hebt uitstekende contactuele mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Enige jaren regulatory affairs ervaring in gewasbescherming;
 • Goede beheersing Engelse taal in woord en geschrift.  

Aanbod

Certis Europe biedt je een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een snelgroeiende, internationaal opererende en ambitieuze onderneming met enthousiaste collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het middelenpakket voor de land- en tuinbouw. Er gelden uitstekende primaire en secundaire arbeidvoorwaarden. Daarnaast biedt Certis  mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei in jouw vakgebied.
Je werkt vanuit de nieuwe locatie in Utrecht.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze zelfstandige functie waarin je je opgedane registratie kennis en ervaring kwijt kunt of wil je meer informatie, neem dan contact op met Johan Grootscholten, managing partner / senior consultant van Green Career Consult, bereikbaar onder mobiele nummer +31 6 38976049.
Sollicitaties bij voorkeur via e-mail naar Johan Grootscholten, johan@greencareerconsult.nl

Kijk voor meer informatie over Certis Europe op: www.certiseurope.nl

CERTIS EUROPE, GROWING TOGETHER

Certis Europe heeft de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Green Career Consult.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38505".