Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Supply Chain Coördinator

Barenbrug Holland B.V. | mbo hbo | Nijmegen
Geplaatst: 20/11/2020


Supply Chain Coördinator

Krijg jij er een kick van als ons product op tijd gereed is voor verzending naar de klant en het transport vlekkeloos verloopt? Lees dan snel verder! Ons brede assortiment van standaard en klantspecifieke producten, voor een groot aantal internationale klanten, vormt een serieuze uitdaging voor jou als ambitieuze professional. Jij een veelzijdige, uitdagende baan, wij een geolied supply chain proces!

Jouw uitdaging

Als Supply Chain Coördinator ben jij de spil tussen de afdelingen operations, sales en front- office. Op basis van de verkochte producten en de afspraken met onze klanten zorg jij voor de productieplanning. Je let er hierbij op dat de machines zo optimaal mogelijk gebruikt worden en zorgt voor een goede afstemming met je collega’s bij operations. Daarnaast draag je zorg voor de transportplanning zodat onze producten op het juiste moment naar onze klanten getransporteerd worden.

Tot jouw taken behoren verder:

 • Verwerken van exportorders van bevestiging, productie- en voorraadplanning, kwaliteitsbeheer tot aflevering. 
 • Dagelijks plannen van de productie in overleg met afdeling operations
 • Ontwikkelen en beheren van logistieke processen voor een optimale goederenstroom. 

Wat vragen we van je?

Allereerst ben je communicatief vaardig en ben je in staat om afdelingsoverschrijdend te communiceren. In deze spilfunctie ben jij de persoon die overzicht weet te houden,  knelpunten tijdig signaleert en hiernaar handelt. Jij denkt niet in problemen maar in oplossingen en weet goed de prioriteiten te bepalen. Daarnaast ben je een prettige collega, kun je goed in teamverband werken en ben je flexibel en analytisch sterk.

Daarnaast vragen we van je:

 • Een MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Pre is een opleiding in de Logistiek
 • Stressbestendigheid, je weet om te gaan met deadlines
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waar elke dag anders is. Wij zijn een stabiele organisatie met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring. We starten met een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Verder bieden wij:

 • Een 38,75-urige werkweek, voor een goede balans tussen werk en ontspanning
 • 28 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen
 • Goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage
 • Een eindejaarsuitkering in december

Waar kom je terecht?

Vandaag de dag is Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. De mensen van Barenbrug werken hard, ontwikkelen fantastische grassoorten, staan klanten vriendelijk te woord, geven steengoede adviezen en leveren iedere dag een unieke bijdrage aan de beste grasoplossingen. Daarmee maken we het leven nog mooier. Met perfecte sportvelden, smaakvol gras, prachtige parken en nog veel meer. De mensen van Barenbrug gaan iedere dag met plezier aan het werk, daar streven wij naar!

Een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merk je ook als medewerker, we hebben een actieve personeelsvereniging. Naast feesten voor de hele organisatie besteden we ook aandacht aan persoonlijke gebeurtenissen in iemands leven. Een organisatie waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd en je net zo makkelijk bij de directeur als bij een collega naar binnen stapt. Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken, via onze stichting “Helping with hands” ondersteunen wij maatschappelijke goede doelen, die je als medewerker zelf kunt aandragen. We dagen je uit om elk jaar 1 dag onder werktijd je handen uit de mouwen te steken bij een dergelijk initiatief.

Geïnteresseerd?

Wil je kennis maken of meer weten? Je bent van harte welkom. Je kunt je motivatie met CV mailen ter attentie van Greet Evers, HR Manager, via het mailadres hr@barenbrug.nl

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Greet via telefoonnummer 024 348 81 31.

Functie-omschrijving

 

 

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38427".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.