Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Relatiemanager (Midden-Brabant)

ZLTO / Nomilk2day B.V. | hbo wo | 's-Hertogenbosch
Geplaatst: 18/11/2020


ZLTO heeft als vereniging voor boeren en tuinders 175 jaar ervaring binnen de meest innovatieve sector van Nederland. Zij werken daarbij vanuit de visie ‘Boeren hebben een oplossing’. Bij ZLTO werken ze met zo’n 150 collega’s iedere dag aan de positie van boeren en tuinders in Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland, en uiteindelijk, in heel Nederland. ZLTO wil de komende jaren meer boeren helpen om op zoek te gaan naar een oplossing. Help jij ze bij deze uitdaging?

Voor wie?

Ben jij een assertieve, empathische verkoper die goed luistert en gemakkelijk contact maakt? Bezit jij goede algemene kennis van de land- en tuinbouw, uit de diverse sectoren van (Z)LTO. Bekijk deze vacature dan snel!

Wat ga je doen?

Je bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het vinden, benaderen en vastleggen van nieuwe leden voor ZLTO. Daarnaast zet je je in voor het minimaliseren van het aantal opzeggingen van het ZLTO-lidmaatschap. Je zorgt dat je goede contacten in het veld hebt waarmee je inzicht krijgt in de behoeftes van leden. Op deze manier kunnen we als totale organisatie inspelen op de signalen die je krijgt uit je dagelijkse contacten met boeren en tuinders.

  • Je werft actief nieuwe leden. Dit doe je projectmatig, individueel, maar ook in samenspraak met je collega’s en (afdelings)bestuurders.
  • Je zorgt er mede voor dat het aantal opzegging van het ZLTO-lidmaatschap tot een minimum wordt beperkt. Hiermee draag je bij aan de doelstellingen die we hebben vastgesteld op het gebied van ledentevredenheid en ledenbehoud. 
  • Je signaleert (commerciële) kansen die je doorlegt aan je collega’s van de teams Belangenbehartiging, Advies en Programma’s. Hiermee draag je bij aan de (commerciële) doelstellingen van ZLTO. 
  • Je hebt in geval van crisis het eerste contact met individuele ondernemers (leden). Waar nodig, verwijs je door naar collega’s of andere partijen die de ondernemer verder kunnen helpen.

Het aanbod

Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen ZLTO. Vrijheid betekent ook dat je vrij bent om je eigen tijd in te delen, en of je vanuit de moderne kantoren in Colijnsplaat, Den Bosch of vanuit huis werkt. Binnen ZLTO kun je meedoen aan verschillende (sport)activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de vitaliteitsclub. Uiteraard biedt ZLTO een goed salaris dat past bij jouw functieniveau.

Kandidaat profiel

Je bent een assertieve, empathische verkoper die goed luistert en gemakkelijk contact maakt. Je voelt aan wanneer er een deal te maken is of wanneer je bijvoorbeeld een inhoudelijk expert in moet schakelen. Je hebt goede algemene kennis van de land- en tuinbouw, de diverse sectoren en (Z)LTO. Je weet wat er komt kijken op het gebied van lidmaatschap van een vereniging. Je weet je sensitief op te stellen bij klachten, problemen of ontevredenheid en je bent in staat die te neutraliseren. Daarnaast: 

  • Ben je fulltime (40 uur) beschikbaar
  • Heb je minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding met 3 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een soortgelijke functie
  • Heb je sterke commerciële en contactuele vaardigheden
  • Ben je ondernemend en doelgericht
  • Werk je klant- en relatiegericht
  • Ben je resultaatgericht

Standplaats

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Meer weten?

Jeroen Pelleboer, Consultant Agribusiness
tel. 06-15282980

Sollicitanten verzoeken we nadrukkelijk te reageren via de sollicitatiebutton.

ZLTO heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38412".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.