Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Teeltmedewerker in de vollegrondsgroente
gemiddeld 38 uur per week

Bejo Zaden B.V. | mbo | Warmenhuizen
Geplaatst: 26/11/2020


Bejo is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Kwaliteit van ons product staat hoog in het vaandel. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve bedrijf.

Op de afdeling Proeftuinen en Zaadproductie NL wordt een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de aanleg en beheer van gewassen in de kassen en op de proefvelden. Op onze moderne locatie in Warmenhuizen zijn we op zoek naar een

Teeltmedewerker
in de vollegrondsgroente (gemiddeld 38 uur per week)

Functie-inhoud

In deze veelzijdige buitenfunctie is geen werkdag hetzelfde. Je verricht diverse werkzaamheden ten behoeve van de aanleg en het beheer van de proefvelden. De werkzaamheden bestaan uit het planten, zaaien, beregenen, verzorgen en oogsten van meer dan 20 verschillende gewassen en het controleren van de proefvelden. Afhankelijk van de groei en de weersomstandigheden voer je (teelt-)maatregelen uit. Je werkt in een enthousiast team, denkt mee over verbeteringen en je toont initiatief. Ook heb je regelmatig contact met de collega’s van de afdelingen veredeling en onderzoek. Vanuit je flexibele, praktische en enthousiaste instelling ben je in staat om zelfstandig andere teeltmedewerkers te instrueren en te begeleiden. Je ziet toe op de juiste uitvoering van de teeltwerkzaamheden en signaleert afwijkingen. Daarnaast zorg je samen met de teamleider voor optimale groeiomstandigheden van de gewassen, zoals ziektebestrijding. Door ons werkrooster ben je meestal rond 16.00 uur klaar en werken we alleen bij uitzondering op zaterdag.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of vergelijkbaar 
  • Vergelijkbare werkervaring in de land- en tuinbouw
  • Nauwkeurig, teamplayer en communicatief vaardig
  • Kennis van ziekten en plagen is een pre
  • Rijbewijs B (E is een pre) 
  • Goede vaardigheden in MS Office Excel

Aanbod

  • Informeel familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat
  • Veel zelfstandigheid en waardering voor eigen initiatief
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen
  • Naast de CAO voor de Tuinzaadbranche nog vele extra’s

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Björn Molenaar, Crop Care Team Leader, telefoonnummer 0226-396162 of 06-15404065.

Voor informatie over ons bedrijf en collega’s kijk op Over Bejo en Onze collega’s. Verder kun je ook de site bejo.nl bezoeken.

Solliciteren

Ben je enthousiast? Upload dan je brief en CV t.a.v. Jennifer Weijermans, HR Advisor, via de button ‘solliciteer direct!’ op onze site werkenbijbejo.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38397".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.