Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Vertegenwoordiger pootgoed teelt en inkoop

Meijer Potato / Doornbos Werving & Selectie | hbo | Emmeloord en werkgebied Noord Nederland
Geplaatst: 10/11/2020


Met twee directe collega’s heb je, vanuit het kantoor in Emmeloord het Noorden van Nederland als werkgebied. Je werkt nauw samen met vijf collega’s in de buitendienst in de rest van Nederland en Noord-Frankrijk. De pootgoedtelers in het Noorden bevinden zich met name in de kleigebieden in Flevoland, Noord-Holland, Friesland en Groningen. Afhankelijk van je woonplaats en wensen kan er een nieuwe verdeling van relaties binnen het team plaats vinden. Je bent regelmatig op kantoor in Emmeloord voor overleg maar kunt ook vanuit huis starten en je werk organiseren. 

Je bent als ervaren vertegenwoordiger en teeltadviseur de schakel tussen de pootgoedtelers en Meijer Potato. Het verstevigen van reeds bestaande relaties en het leggen van nieuwe contacten is hierin enorm belangrijk. Je onderhoudt de relatie met de pootgoedtelers en maakt daarbij afspraken over de invulling van het areaal en begeleidt de telers in de teelt en bewaring tot aan het moment van afzet. In samenspraak met collega’s van logistiek zorg je dat de juiste kwaliteit aardappelen op de juiste plaats en op de juiste tijd geleverd worden. Het bemonsteren van de percelen en het begeleiden van de teelt van nieuwe rassen behoort ook tot de werkzaamheden. 

Wat verwachten wij van de Vertegenwoordiger pootgoed teelt en inkoop 

  • Ervaring in de akkerbouw en vollegrondsteelten in een commerciële teelt-technische functie. 
  • Een HBO (agrarisch) werk- en denk niveau met ervaring in de (poot)aardappelsector. 
  • Als vertegenwoordiger spreek je de taal van de ondernemer en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. 
  • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van relaties. 
  • Je signaleert belangrijke ontwikkelingen en kansen in de markt en bespreekt deze binnen het team. 
  • Je bent enthousiast, ondernemend en flexibel. 
  • Je werkt goed samen en hebt ook een grote dosis zelfstandigheid. 

Wil je meer weten of deze functie goed past bij je wensen en ambitie? Neem dan gerust contact op voor overleg. 

Bedrijfsprofiel

Meijer Potato ontwikkelt en vermarkt hoogwaardige aardappelrassen die het verschil maken voor mensen wereldwijd. Wij benutten het potentieel van aardappelen en van onze mensen om nieuwe aardappelrassen te ontwikkelen. Zo spelen we in op veranderende omstandigheden, richten we ons op een betere beschikbaarheid van aardappelen en laten we meer mensen genieten. 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt werken bij Meijer Potato. We zijn een familiebedrijf dat al sinds 1920 actief is in aardappelen, wereldwijd één van de meest genuttigde voedingsgewassen. De gevolgen van wereldtrends als bevolkings- en welvaartsgroei en klimaatverandering geven richting aan ons veredelings-programma. Dat zet in op versnelde groei in opbrengst, kwaliteit en duurzame productie. Ons gefocuste assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige aardappelrassen die specifieke segmenten of behoeften aanspreken. 

  • Jij draagt je eigen steentje bij in een sector die ertoe doet wereldwijd. 
  • Een uitdagende functie in een organisatie met een positieve en informele sfeer 
  • Wij bieden je een marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden en uitstekende opleidings- of specialisatiemogelijkheden. 

Locatie

Emmeloord en werkgebied Noord Nederland

Meer informatie of solliciteren?

Meijer Potato heeft de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Voor meer informatie kun je terecht bij Klaas Doornbos, bereikbaar op 06-22235421 of via info@doornboswerving.nl. Sollicitaties via www.doornboswerving.nl 

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op: www.meijerpotato.com 

Kijk ook naar deze link met de bedrijfsfilm van Meijer Potato 

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38379".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.