Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Hoofd Planning & Uitvoering

PB tec / Green Career Consult | hbo | Maasdijk
Geplaatst: 10/11/2020


Wil je regisseur zijn bij het realiseren van internationale, innovatieve en geavanceerde tuinbouwprojecten op het gebied van elektro-, watertechniek en automatisering. Aarzel niet en reageer!

Jij wordt verantwoordelijk voor de planning en realisatie van met name de personele inzet binnen de projectenportefeuille van PB tec. Deze organisatie groeit snel en het is aan jou om de uitvoering van de verworven projecten blijvend in goede banen te leiden.

Hoofd Planning & Uitvoering
Coachend, analytisch, stressbestendig, affiniteit met techniek

Standplaats: Maasdijk (gloednieuw en strategisch gesitueerd pand)

Functie inhoud

Je geeft hiërarchisch leiding aan de projectspecialisten, supervisors, hoofdmonteurs en monteurs (Water en Elektro). Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de projectadministratie en behoudt overzicht over de personele component van de projectenportefeuille. Je werkt nauw samen met de Manager Operations en met de Projectmanagers.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning voor de projecten.
 • Je stelt de korte en lange termijnpersoneelsplanning (eigen personeel, ZZP-ers en inleenkrachten) op in samenspraak met Manager Operations, Sales en Projectmanagers.
 • Je overziet de correcte verwerking van de uren in de projecten en bent verantwoordelijk voor de effectieve inzet van het uitvoerende personeel.
 • Je houdt doelstellingengesprekken, functionerings- en ontwikkelgesprekken en stelt, in samenspraak met HR, persoonlijk ontwikkelingsplannen op. Deze evalueer je op regelmatige basis. Je bent ook verantwoordelijk voor het inwerkprogramma van nieuwe werknemers.
 • Je zorgt dat de werknemers en inleenkrachten de juiste tools, bus, gereedschap en juiste veiligheidsmiddelen hebben.
 • Je draagt zorg dat het uitvoerende personeel op juiste wijze reis en verblijf hebben georganiseerd en controleert de correcte afwerking.
 • Je organiseert in samenspraak met de Projectmanagers en HR dat de noodzakelijke trainingen en certificaten voor het uitvoerende personeel zijn geregeld, zoals hoogwerkers, veiligheidstrainingen, etc..
 • Je zorgt in samenspraak met de Projectmanagers dat er regelmatig en na afronding van de projecten tussentijdse personeelsbeoordelingen worden gemaakt.
 • Je constateert knelpunten, komt met oplossingen en stelt verbeteringsinitiatieven voor aan Manager Operations.
 • Standvastig beweeg je je in het natuurlijke spanningsveld tussen Projectmanagers, Sales en Uitvoering, waarbij tijdsdruk en resource om creatieve oplossingen vragen.
 • Je rapporteert aan de Manager Operations.

Kennis en vaardigheden

 • HBO werk- en denkniveau op vlak management en techniek;
 • Ervaring in de branche (affiniteit met glastuinbouw en techniek);
 • Leidinggevende capaciteiten en mensgerichte managementstijl;
 • Ervaren in aansturen projectorganisatie en planmatig werken; toont eigenaarschap;
 • Sterke persoonlijkheid, overtuigend communicerend en standvastig;
 • Strakke planner, houdt overzicht, stressbestendig en afspraak is afspraak;
 • Heeft een kritische blik op planningen en werkzaamheden en neemt initiatief hier verbeteringen in door te voeren (“Continuous improvement”);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze leidinggevende, verantwoordelijke en planmatige functie of wil je meer informatie, neem dan contact op met Johan Grootscholten, managing partner/ senior consultant van Green Career Consult, bereikbaar onder mobiele nummer 06 38976049.
Sollicitaties via e-mail naar Johan Grootscholten, johan@greencareerconsult.nl

PB tec heeft voor deze vacature Green Career Consult exclusief geselecteerd als enige recruitment partner.

PB tec gevestigd in een prachtig, nieuw pand te Maasdijk, is dé beste partner voor complete tuinbouwoplossingen van engineering tot en met installatie wereldwijd.
Slagvaardig en proactief spelen zij in op doorlopende ontwikkelingen in de mondiale glastuinbouw. Zij ontwikkelen innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. Kortom: complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. hun missie is de beste in de branche te zijn en te blijven, met de beste technici. Niet alleen omdat de huidige mondiale ontwikkelingen dit vergen van de sector, maar omdat het in het DNA zit van PB tec.

Deze drive kan alleen gerealiseerd worden door continu de beste kwaliteit te bieden en te leveren. Met totale toewijding committeren zij zich aan het beste resultaat. Door continu proactief te innoveren blijven ze de kwaliteit borgen en zijn ze klanten voor met innovatieve oplossingen. Zo signaleren zij zelf mogelijke verbeteringen en acteren daarop. Een lat die ze niet alleen voor zichzelf hoog leggen, dit vragen ze ook van hun leveranciers en klanten. Hun totale commitment geven ze alleen aan de beste spelers in de mondiale markt. Met hen investeren ze in - langdurige - relaties. Dat doen ze door mee te denken, tot het uiterste voor elkaar te gaan en waar te maken wat ze beloven en vaak meer dan dat. Hier passen alleen de beste technici bij. Ze verwachten een bovengemiddelde prestatie, maar belonen haar medewerkers ook bovengemiddeld. Ze voorzien hun technici van state-of-the-art materialen en actuele kennis door continue educatie. 

“Technology is what we do, innovation is what we live for”

Voor nadere informatie over PB tec: www.pb-tec.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38378".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.