Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Product Manager

Maan Biobased Products B.V. | hbo | Raalte
Geplaatst: 24/11/2020


Wij zijn

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Innovatie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.

Waarom werken bij Maan?

Wij zijn een jong, bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen.

Binnen onze divisie Maan Biobased Products is een vacature ontstaan

Maan Biobased Products levert Biodegradable producten. Deze divisie richt zich op de (inter)nationale Agriculture Industry waarbij wij kwekers graag ondersteunen een goede en snelle plantgroei te realiseren. Samen optrekken met onze verkooppartner is een belangrijk uitgangspunt om tot unieke en werkende oplossingen te komen op basis van een standaard productconcept. Het doel is toonaangevend leverancier te zijn van smart Biodegradable Products in de Agriculture industry. Het eerste product dat middels deze visie succesvol wordt verkocht is de Growcoon.

Om onze verkoopprocessen optimaal te ondersteunen zijn wij op zoek naar een:

Product Manager

40 uur per week

Wat ga je doen

Jij hebt van nature interesse in teeltvraagstukken. Een goede groei van een plant is afhankelijk van veel verschillende factoren. Samen met onze partnermanager werk je veel samen met onze externe verkooppartner, zij zijn verantwoordelijk voor het commerciële deel van de vraag van de klant en wij zorgen voor de technische ondersteuning. Jij zult onze opdrachtgevers te allen tijde ondersteunen in de voorziening van technisch advies aangaande onze producten. In deze samenwerking is het van belang dat we elkaar versterken. Je houdt je opdrachtgevers graag op de hoogte van hun vraagstuk en zorgt daarmee voor de investering in een langdurige relatie met de opdrachtgever. De ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil en daarom denk je proactief mee voor verdere optimalisatie van onze bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten. Voor optimalisatie en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten werk je nauw samen met onze afdeling R&D.

Wij zoeken

Heb je een opleiding op HBO niveau afgerond in een agrarische richting, bijvoorbeeld HAS Tuinbouw en Akkerbouw aangevuld met ruime ervaring als adviseur of onderzoeker, dan is dit een goede basis om bovenstaande functie uit te kunnen voeren. Door deze ervaring kun je je kennis goed toepassen in onze productontwikkeling en productadvisering richting de opdrachtgever en onze verkooppartner. Daarnaast vind jij het belangrijk om de regie te behouden en weet je je (in)directe collega’s maar ook je opdrachtgevers op een onderbouwde en prettige manier te informeren, te overtuigen en te enthousiasmeren.

Je bent oprecht geïnteresseerd in je opdrachtgevers en bent daarom bereid, indien nodig, deze zowel nationaal als internationaal te bezoeken.

Is dit jouw baan?

Enthousiast geworden bij het lezen van bovenstaande functie, stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HR&D) via 0614331678.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38373".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.