Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Technisch adviseur

RHP / Lutgo HR | hbo wo | ’s-Gravenzande
Geplaatst: 06/11/2020


Code: 2020-08041
Bedrijf: RHP; Europees kenniscentrum voor substraten
Regio: ’s-Gravenzande

Wij zoeken een

Technisch adviseur

in ’s-Gravenzande

Wat vragen we van je?

  • Hbo of wo-niveau (agrarisch of laboratorium)
  • Enkele jaren werkervaring in tuinbouw of aanverwante sectoren is een pre
  • Communicatief, overtuigend en nieuwsgierig
  • Kwaliteits- en klantgericht
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Wat krijg je van ons?

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Intensief intern inwerk- en opleidingstraject
  • Internationale werkomgeving
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerkmogelijkheden

Als technisch adviseur ken je de substraatsector en de bedrijfsprocessen die bepalend zijn voor de kwaliteit van grondstoffen en substraten. Je bezoekt aangesloten, gecertificeerde bedrijven in binnen- en buitenland. Je wijst hen op mogelijke risico’s en geeft praktische adviezen voor verbetering. Als specialist ben je het aanspreekpunt voor je relaties bij inhoudelijke vragen omtrent grondstoffen en substraten.

RHP is gevestigd in ’s-Gravenzande (Zuid-Holland) en je bent werkzaam in een het volledige, internationale werkgebied van RHP.

Over RHP

RHP is sinds 1963 het Europese kenniscentrum voor substraten. RHP biedt wereldwijd aangesloten, gecertificeerde bedrijven een uniek systeem voor kwaliteitsverbetering en -borging voor de gehele productieketen van substraten. RHP ontwikkelt en beheert twee kwaliteitskeurmerken RHP en RAG. RHP staat bekend als ’s werelds strengste kwaliteitskeurmerk voor grondstoffen en substraten. Het keurmerk wordt toegekend aan producenten van grondstoffen en substraten als aantoonbaar aan de eisen wordt voldaan. Gecertificeerde bedrijven hebben toegang tot de unieke kennis en kunde van RHP, gericht op verbetering van de gebruiksmogelijkheden van substraten. Inzicht in de eigenschappen van grond- en toeslagstoffen vormt de basis voor een optimale samenstelling van het substraat. RHP-gecertificeerde substraten zorgen voor een optimale start van de teelt. www.rhp.nl

Jouw werk

Je geeft aangesloten, gecertificeerde bedrijven advies over het voldoen aan en behouden van de benodigde kwaliteitseisen voor het keurmerk voor grondstoffen en substraten. Je bent een kritisch klankbord voor je relaties en goed op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen in de sector. Tijdens bedrijfsbezoeken beoordeel je de productieprocessen en eventuele risico’s en verbeteringen aan de hand van het RHP-productcertificatieschema. Je bent dé inhoudelijke vraagbaak waarbij je ook met je adviezen de prestaties van de producten helpt verbeteren. Ook lever je een bijdrage aan verdere ontwikkeling van kennis en normering in de verschillende Productgroepen. In de eerste periode dat je bij RHP werkt, krijg je een intensief intern inwerk- en opleidingstraject voor het verwerven van specialistische kennis over o.a. grondstoffen, substraten, toepassingen en de kwaliteitsnormen van de eigen keurmerken RHP en RAG.

Jouw profiel

Je hebt een hbo- of wo-achtergrond op agrarisch of laboratoriumgebied en affiniteit met praktijkgerelateerd onderzoek. Je ben nieuwsgierig en kunt goed resultaten analyseren.

Je hebt bij voorkeur al enkele jaren werkervaring opgedaan in de tuinbouwsector of in aanverwante sectoren. Als technisch adviseur ben je kwaliteits- en klantgericht. Je vindt het leuk om je uitgebreide kennis en ervaring om te zetten in deskundige, overtuigende en praktische adviezen voor je relaties. Door het internationale karakter van het bedrijf, reis je regelmatig naar het buitenland. Je spreekt en schrijft uitstekend  Nederlands en Engels. Een derde moderne taal is een pre.

Wat wij je bieden

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij een bedrijf met veel toekomstperspectief. Als je bij ons in dienst komt, kun je dan ook rekenen op een intensief intern inwerk- en opleidingstraject. Je werkt in een internationale omgeving, inclusief zakenreizen naar het buitenland. De werktijden zijn bij ons flexibel. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor thuiswerken.

Lutgo HR

Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo HR, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

Lutgo BV t.a.v. Jos Bouhuijzen
tel. 06-1080 4667 of j.bouhuijzen@lutgo.nl
Turfstekerstraat 63, 1431 GD Aalsmeer
KvK: 30144805, Tel.: 0297-255570
Personeelsbemiddeling in Flowers & Food
www.lutgo.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38362".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.