Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Coördinator certificering

RHP / Lutgo HR | hbo wo | ’s-Gravenzande
Geplaatst: 06/11/2020


Code: 2020-08042
Bedrijf: RHP; Europees kenniscentrum voor substraten
Regio: ’s-Gravenzande

Wij zoeken een

Coördinator certificering

in ’s-Gravenzande

Wat vragen we van je?

  • Hbo of wo-niveau (groene studie is een pre)
  • Ervaring met certificering en/of kwaliteitszorg
  • Kwaliteitsgericht, nauwkeurig en analytisch
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Wat krijg je van ons?

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden
  • Een dynamische werkomgeving
  • Thuiswerkmogelijkheden

Als coördinator certificering ben je de drijvende kracht achter het uitdagende proces van normering en certificering. Je brengt de betrokken partijen, zoals de Productgroepen, Technische Commissie en Centraal College van Deskundigen, bijeen en begeleidt nauwgezet het proces om tot gezamenlijke afspraken en normering te komen. Je werkt hiervoor nauw samen met de technische adviseurs.

Je bent werkzaam in ’s-Gravenzande (Zuid-Holland).

Over RHP

RHP is sinds 1963 het Europese kenniscentrum voor substraten. RHP biedt wereldwijd aangesloten, gecertificeerde bedrijven een uniek systeem voor kwaliteitsverbetering en -borging voor de gehele productieketen van substraten. RHP ontwikkelt en beheert twee kwaliteitskeurmerken RHP en RAG. RHP staat bekend als ’s werelds strengste kwaliteitskeurmerk voor grondstoffen en substraten. Het keurmerk wordt toegekend aan producenten van grondstoffen en substraten als aantoonbaar aan de eisen wordt voldaan. Gecertificeerde bedrijven hebben toegang tot de unieke kennis en kunde van RHP, gericht op verbetering van de gebruiksmogelijkheden van substraten. Inzicht in de eigenschappen van grond- en toeslagstoffen vormt de basis voor een optimale samenstelling van het substraat. RHP-gecertificeerde substraten zorgen voor een optimale start van de teelt. www.rhp.nl

Jouw werk

Als coördinator certificering ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van de keurmerknormen en de ontwikkeling daarvan. Daarvoor inventariseer je de behoeften en voorstellen van de diverse Productgroepen en coördineer je de overleggen. Zo zorg je dat het productcertificatieschema up-to-date blijft en het keurmerk continu doorontwikkelt. Je onderhoudt contacten met certificerende instellingen, bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland over relevante certificerings- en keurmerkvraagstukken.

Jouw profiel

Je hebt een hbo- of wo-achtergrond, waarbij een groene studie een pre is. Je bent nauwkeurig, kwaliteitsgericht en een stevige en communicatief vaardige persoonlijkheid. Je hebt ervaring in of met certificering en/of kwaliteitszorg. Je vindt het leuk om een centrale en coördinerende rol te spelen in complexe en uitdagende processen. Als coördinator certificering weet je het totale overzicht te houden. Door het internationale karakter van het bedrijf is het belangrijk dat je goed  Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

Wat wij je bieden

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij een bedrijf met veel toekomstperspectief. Je werkt in een internationale omgeving. De werktijden zijn bij ons flexibel. Ook bieden we mogelijkheden voor thuiswerken.

Lutgo HR

Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo HR, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

Lutgo BV t.a.v. Jos Bouhuijzen
tel. 06-1080 4667 of j.bouhuijzen@lutgo.nl
Turfstekerstraat 63, 1431 GD Aalsmeer
KvK: 30144805, Tel.: 0297-255570
Personeelsbemiddeling in Flowers & Food
www.lutgo.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38361".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.