Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Technisch Adviseur en Account Manager Fruitteelt

Andermatt Nederland | hbo wo | Zuiden van Nederland en België
Geplaatst: 20/11/2020


Heb jij een passie voor duurzame landbouw? Deel jij deze passie graag in het veld om anderen te inspireren om effectieve biologische middelen in te zetten?

Wie wij zijn

Andermatt Nederland biedt biologische oplossingen en technische ondersteuning voor gewasbescherming. Dit jonge, dynamische bedrijf is onderdeel van de Zwitserse marktleider in gewasbeschermingsmiddelen. Wij zoeken een gedreven collega die als technisch productadviseur en accountmanager Andermatts visie van gezonde voeding in een gezonde leefomgeving onderschrijft en mee wil bouwen aan het succes van dit groeiende bedrijf.

Jouw functie

 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van contacten voor de lange termijn met de spelers in de markt.
 • Je geeft gedegen en betrouwbaar technisch advies over biologische gewasbeschermingsoplossingen aan partners en telers.
 • Je zet je actief in om de markt verder te ontwikkelen en zoekt nieuwe mogelijkheden voor portfolio-uitbreidingen.
 • Jij bent graag onderweg in het werkgebied in (het zuiden van) Nederland en in België om partners en telers te bezoeken en te horen over uitdagingen en ontwikkelingen in het veld.

Onze ideale kandidaat

 • Jij hebt een landbouwrelevante HBO-opleiding afgerond en hebt meerdere jaren ervaring in de fruitteeltsector, bij voorkeur met het adviseren van fruittelers. Je beschikt over een goede technische kennis van landbouw en van de fruitteelt. Je hebt affiniteit met duurzaamheid.
 • Voor deze functie met veel ruimte voor eigen initiatief, waarin je veel onderweg zult zijn en grotendeels vanuit huis zult werken, zoeken wij een gedreven collega met een sterke intrinsieke motivatie, die zelfstandig kan werken, integer en goed georganiseerd is.
 • De ideale kandidaat maakt van deze functie een succes door actief mee te denken, eigen ideeën in te brengen en kansen aan te gaan. Je bent proactief, leergierig, en zeer praktijkgeoriënteerd. Je communiceert op een open, duidelijke en oprechte manier en hebt commercieel inzicht.
 • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur over het vakbekwaamheidscertificaat Adviseren gewasbescherming. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (Frans en Duits zijn een pre).

Wat wij bieden

 • Een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een sector met toekomstperspectief.
 • Lange termijnmogelijkheden voor zelfontplooiing, eigen initiatief en meegroeien met een bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
 • 80 – 100% dienstverband (op basis van 40 uur per week fulltime) per 1 januari 2021 (of in overleg).

Enthousiast?

We kijken uit naar je sollicitatie voor de functie van Technisch Productadviseur en Accountmanager. Je motivatiebrief, CV en min. 2 referenties kun je opsturen naar Marieke Zantkuijl van Andermatt Nederland, marieke.zantkuijl@andermattnederland.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Simon Fleischli (algemeen directeur) via 06-27174917.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38347".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.