Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Marketing- en Digitale Verkoopmedewerker (Boomkwekerijproducten)
Creatief, handig met computer/sociale media, verkoopondersteunend

Varia-Vert / Horticruitment | hbo | regio 's-Hertogenbosch
Geplaatst: 30/11/2020


Onze opdrachtgever Varia-Vert is een handelsbedrijf in exclusievere boomkwekerijproducten. Het bedrijf is gevestigd in Veen (Noord Brabant) en heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De afzet is gericht op met name Oostenrijk en Zwitserland, maar inmiddels is er ook afzet richting Duitsland en Scandinavië. Klanten zijn tuincentra, hoveniers, groot groen bedrijven enz. Klanttevredenheid staat hoog in hun vaandel door persoonlijk contact, betrokkenheid, deskundigheid, service, snelheid en garantie.
Het woord kwaliteit wordt bij Varia-Vert met hoofdletters geschreven in zowel de planten als de oprechte betrokkenheid en interesse in de klant. Door mee te denken in de mogelijkheden en aandragen van suggesties en ideeën.
Vanwege de sterke groei in handelsactiviteiten en verdere digitale professionalisering van de verkoop  is Horticruitment voor Varia-Vert op zoek naar een Marketing- en Digitale Verkoopmedewerker.

Functie-omschrijving

In deze nieuwe uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het digitaal naar buiten treden van het bedrijf. Je zorgt ervoor dat de Varia-Vert uitstraling naar klanten optimaal, onderscheidend en innovatief is.
Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de webshop. Het aanbod van producten moet er "op en top" uitzien. Maar ook het up-to date houden van de website en webshop, regelmatig nieuwe tools implementeren, zodat de online opties klantvriendelijk zijn en blijven. Wekelijks verzorg je opvallende en aantrekkelijke mailings voor klanten, uiteraard in nauw overleg met de verkoop. Ook het initiëren en ontwikkelen van bedrijfsfolders behoren tot jouw taak.
Naast bovengenoemde taken onderhoud je via diverse kanalen (telefoon, email, app) contact met klanten. Orderbevestigingen verwerk je administratief en zorgt dat producten conform de afspraak bij klanten worden afgeleverd. Daarnaast ondersteun je de verkopers bij hun dagelijkse taken.
Samengevat: een afwisselende commercieel ondersteunende binnendienstfunctie in een klein team.

Functie-eisen

  • HBO opleiding op gebied van Marketing & Communicatie.
  • affiniteit en kennis met boomkwekerijproducten.
  • aantoonbare ervaring in een dergelijke functie.
  • affiniteit met ICT en Photoshop. 
  • mogelijkheden initiëren voor de algehele (online) marketing.
  • intrinsieke instelling in combinatie met het goed kunnen organiseren.
  • creatief, out of the box denken en flexibiliteit zijn steekwoorden die bij je passen.
  • je beheerst naast het Nederlands, Duits en Engels. (Frans is een pre). 
  • woonachtig in regio 's-Hertogenbosch of bereidheid om er te gaan wonen.

Arbeidsvoorwaarden

Werken in een klein team met gedreven medewerkers. Een salaris passend bij een dergelijke verantwoordelijk functie met hiernaast prima secundaire voorwaarden. Een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren


 

Mocht u contact willen opnemen naar aanleiding van bovenstaande vacature, dan kunt u zich (o.v.v. vacaturenummer V200018) richten tot:

Naam: Gert Boesveld
E-mailadres: g.boesveld@horticruitment.nl
Tel.nr: 06 - 232 305 58

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38334".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.