Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Officieel Assistent Vleeskeuring

B.V. KDS | mbo | IJsselstein - Nieuwerkerk aan den IJssel, Omgeving Apeldoorn - Tilburg - Den Bosch - Geldrop
Geplaatst: 15/10/2020


Als Officieel Assistent Vleeskeuring bij de KDS draag jij samen met jouw team de verantwoordelijkheid voor de voedselveiligheid van vlees. Je hebt oog voor detail en gevoel voor vee, vlees of voedsel in het algemeen. Verspreid door heel Nederland zijn wij op zoek naar doorpakkers die niets aan hun aandacht laten ontsnappen. Bij de KDS werk je volgens een goede CAO met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden en zal je ervaren dat wij een flexibele en dynamische werkgever zijn. Een werkgever die past in deze tijd en die jou de kans geeft te groeien. Pak deze kans en ga aan de slag als Officieel Assistent Vleeskeuring. Het is jou op het lijf geschreven!

Wat doe je precies als Officieel Assistent Vleeskeuring?

Je keurt het vlees en ziet hierbij toe op de voedselveiligheid. Tijdens de opleiding die voorafgaat aan deze baan, leren we je waar het om gaat en waar je op moet letten. We leren je welke afwijkingen op de huid, het karkas of organen een signaal zijn van een mogelijk risico voor de voedselveiligheid. Een hele verantwoordelijkheid! En verder?

  • Je signaleert, communiceert en rapporteert gevonden afwijkingen;
  • Je zorgt voor de administratieve afhandeling en overlegt met de
  • verantwoordelijk dierenarts;
  • Je maakt deel uit van een team vakmensen.

Wat zoeken we in jou als persoon?

Iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat om de verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor de voedselveiligheid en de kwaliteit met MBO denk- en werkniveau. Affiniteit met vee, (rood)vlees of vleesverwerking is een pré.

Woonachtig in één van de volgende regio’s en in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer:

  • IJsselstein - Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Omgeving Apeldoorn
  • Tilburg - Den Bosch - Geldrop

Ons aanbod?

Dat begint in november 2020 met een fulltime betaalde opleiding tot Officieel Assistent Vleeskeuring. Dus direct aan de slag met je persoonlijke ontwikke- ling. Na 6 maanden mag je zelfstandig aan de slag in een slachterij binnen jouw regio. Dat betekent concreet:

  • Een fulltime/parttime baan 
  • Goed marktconform salaris 
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Officieel assistent vleeskeuring in beeld

Als je wilt zien hoe de functie er uit ziet en in welke werkomgeving je terecht komt, kijk dan hier naar de video die wij gemaakt hebben over deze functie.

Nog even over de KDS (Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector)...

Wij zijn een onafhankelijke keuringsinstantie in de vleessector en werken in opdracht van de Nederlands Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Dit gebeurt aan de hand van Europese richtlijnen waarmee wij de voedselveilig- heid waarborgen. In totaal werken er ruim 300 KDS keuringsprofessionals in de slachterijen.

Op jouw lijf geschreven, dus wat te doen?

Meld je aan en stuur ons jouw CV met motivatiebrief waarin staat waarom deze baan jou op het lijf geschreven is. Na een eerste selectie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Eventueel doen wij nog een niveautest.
Ben je aangenomen? Dan start de betaalde opleiding van 6 maanden, ontvang je direct al je salaris en ga je daarna officieel aan de slag.

Op de website ietsvoormij.nl kun je direct solliciteren. Maar wil je eerst wat meer weten over de opleiding, de functie als Officieel Assistent Vleeskeuring, de KDS of ons aanbod? Neem dan contact op met Janneke van Nieuwenhoven via POadministratie@kiwacmr.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector (KDS)
Bezoekadres: Nevelgaarde 20d, 3436 ZZ Nieuwegein
Postadres: Postbus 2713, 3430 GC Nieuwegein

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38273".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.