Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Verkoper onderstammen fruitbomen

Fairplant / Doornbos Werving & Selectie | hbo | Emmeloord
Geplaatst: 14/10/2020


Fairplant in Emmeloord heeft een passie voor fruit. Het bedrijf is opgericht in 2005 vanuit boomkwekerij Blok uit Luttelgeest (Fl). Fairplant kweekt en verhandelt uitgangsmateriaal voor boom- en fruitkwekers, zoals onderstammen, fruitbomen en diverse kleinfruitplanten. Dankzij de prachtige grond in Noordoostpolder krijgt de plant een sterke, vruchtbare basis. De afzet is wereldwijd en bestaat uit onderstammen voor appels, peren en steenfruit (kersen, pruimen), 1- en 2-jarige fruitbomen en kleinfruitplanten, zoals blauwe bessen en frambozen. Daarnaast vindt er ook rechtstreeks verkoop aan de consument plaats via het Baby Tree-concept. Vanwege succes en een groeiende vraag in het buitenland zijn wij op zoek naar versterking van het verkoopteam. Graag komen wij in contact met een nieuwe collega voor de functie van:

Verkoper onderstammen fruitbomen

De functie

In deze functie zorg je samen met vier collega’s voor de afzet van de producten naar de juiste bestemming. De afzet is met name in Europa, Centraal Azië, Rusland en India.

Er is ruimte voor groei in landen waar Fairplant nu actief is en er is ook zeker ruimte om afzet in nieuwe gebieden uit te bouwen. Afhankelijk van je wensen en kwaliteiten zal er dus gekeken worden waar je kunt starten en hoe je door kunt groeien. De verkoop en je werkzaamheden zijn afhankelijk van seizoenen. In de herfst vind de oogst van de planten en onderstammen plaats en krijg je een beeld van wat er groeit en wat er nog bijgekocht kan worden. In de wintermaanden ben je met name bezig om te zorgen dat de verkochte producten op tijd op de juiste bestemming komen. In de zomermaanden bezoek je klanten voor nieuwe afspraken en om geleverde producten te zien groeien.

Het profiel

Je hebt bij voorkeur een gerichte Hbo-opleiding, ervaring in de agrarische sector met plantenteelt en gevoel voor commercie. Je bent behendig met de computer en moderne communicatiemiddelen. Je bent bereid om in het voorjaar en zomermaanden regelmatig op reis te zijn om klanten in diverse landen te bezoeken. Je spreekt Nederlands en Engels, meerdere talen is een pre. Je bent hands-on, ondernemend en praktisch ingesteld. Humor wordt ook gewaardeerd. Heb je nog relatief weinig werkervaring maar wel de goede basis, dan zijn er zeker mogelijkheden.
Kijk hoe collega Stef een paar jaar geleden is begonnen: artikel boomzorg Stef Masteling

Ons aanbod

Fairplant biedt een uitdagende en afwisselende functie met kansen om klanten in diverse landen en werelddelen te ontmoeten. Je staat aan de basis van de voedselketen voor productie van heerlijk fruit. Naast fijne collega’s en een gemotiveerd team biedt Fairplant je ook passende arbeidsvoorwaarden en persoonlijke groei.

Jouw reactie

Fairplant heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Voor meer informatie kun je terecht bij Klaas Doornbos, bereikbaar op 06-22235421 of via info@doornboswerving.nl. Sollicitaties via www.doornboswerving.nl

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op: www.fairplant.nl en op www.yourbabytree.nl

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38271".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.