Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Beoordelaar melkveebedrijven (0,8-1,0 fte)

Qlip | mbo hbo | regio Zutphen
Geplaatst: 13/10/2020


Wil jij zeker weten dat de zuivelproducten die jij op tafel zet kwalitatief goed en gezond geleverd worden? Dan is dit je kans om als Beoordelaar Melkveebedrijven je bijdrage te leveren.

Qlip als werkgever

Qlip gevestigd in Zutphen, is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de zuivelketen (vee verbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden tienduizenden audits en inspecties uitgevoerd en ca. 15 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving én weer bron zijn voor nieuwe data gedreven producten. Qlip heeft een ambitieuze groeistrategie binnen Nederland en Noord-West Europa.

Qlip is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau. Er werken ruim 250 medewerkers bij Qlip op de vestigingen in Zutphen en in de buitendienst in heel Nederland.

Onze cultuur

Bij Qlip werken binnen de verschillende afdelingen gedreven medewerkers met een grote variatie in achtergronden, nationaliteiten en opleidingsniveaus. Deze mix zorgt voor een positieve dynamiek en professionele werksfeer binnen de organisatie. Binnen Qlip zal je je snel thuis voelen. De medewerkers beschrijven de bedrijfscultuur als teamgericht, collegiaal en er is een prettige werksfeer. Onze kernwaarden zijn: ondernemend, deskundig, betrouwbaar, analytisch en klantgericht.

Voor de afdeling Audits & Inspecties en Certificering zijn wij op zoek naar een:

Beoordelaar melkveebedrijven (0,8-1,0 fte)
Regio Zutphen

Afdeling

De afdeling Audits & Inspecties en Certificering bestaat uit ca. 45 medewerkers verdeeld over de teams Planning, Beoordelaars Melkveebedrijven en Certificering. De werkzaamheden van de afdeling zijn het plannen en uitvoeren van beoordelingen op melkveebedrijven, het uitvoeren van monsternames en audits bij zuivelfabrieken, het reviewen en verwerken van binnengekomen rapportages, het afhandelen van klachten en bezwaren en het beslissen over de toekenning van certificaten en erkenningen. Er wordt gewerkt met diverse kwaliteitsborgingsystemen voor verschillende opdrachtgevers.

Jouw uitdaging

Als buitendienstmedewerker ben je samen met ruim twintig collega’s verantwoordelijk voor het beoordelen van melkveebedrijven in Nederland op basis van kwaliteitsmanagementprogramma’s van diverse zuivelondernemingen. Op basis van interview, visuele beoordeling en beoordeling van administratieve onderdelen toets je de bedrijfsvoering van de melkveehouder. Hierbij leg je verbanden tussen de verschillende onderdelen waardoor inzicht ontstaat in hoe mogelijke risico’s in de bedrijfsvoering worden geborgd. Je doet dit op een objectieve wijze en neemt verantwoordelijkheid voor de bevindingen die je constateert. Je legt je bevindingen op het melkveebedrijf vast in een applicatie. Om gekwalificeerd te zijn voor het uitvoeren van de functie, dien je een intern opleidingstraject te volgen dat wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde 4 jarige agrarische MBO-opleiding, middels opleiding of werkervaring, HBO werk- en denkniveau;
 • Praktische kennis van of een duidelijke affiniteit met de melkveehouderij;
 • Kennis van kwaliteitssystemen en ervaring met beoordelen of auditen is een pré;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Je werkt vanuit huis en voert de beoordelingen zelfstandig uit;
 • Je kunt resultaatgericht werken, bent klantgericht en kunt op heldere en duidelijke wijze communiceren;
 • Je hebt een flexibele werkhouding, besluitvaardig en je kunt onder tijdsdruk goed presteren.

Ons aanbod

Als medewerker van Qlip krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 26 vakantiedagen;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Bedrijfsauto;
 • Onkostenvergoeding;
 • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness;
 • Opleidingsmogelijkheden.

Informatie

Wanneer jij je kennis en ervaring bij Qlip verder wilt verruimen, dan bieden wij je nu deze kans. Je wordt verzocht om per e-mail te solliciteren en je motivatie, voorzien van een cv, te richten aan Qlip BV, t.a.v. Human Resources, het e-mailadres is: solliciteren@qlip.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38266".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.