Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Veredelingsassistent

Bejo Zaden B.V. | mbo | Kessel
Geplaatst: 13/10/2020


Bejo is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Kwaliteit van ons product staat hoog in het vaandel. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve bedrijf.

De collega’s van de veredelingsafdelingen werken enthousiast aan ambitieuze veredelingsprogramma’s voor vollegronds groentegewassen op diverse locaties in de wereld. Binnen de hoofdafdeling Breeding is in de gewasgroep Asparagus, Zucchini, Leek and Radish Breeding op onze locatie in Kessel een vacature ontstaan voor een enthousiaste

VEREDELINGSASSISTENT

(38 uur per week)

Functie-inhoud

In de veelzijdige functie van veredelingsassistent zijn de werkzaamheden geen dag hetzelfde. Je werkt deels in de kassen en proefvelden en deels op kantoor. De werkzaamheden in de kruisingskassen lopen van het planten tot aan de zaadoogst, klaarmaken en voorbereiden van veredelingsproeven en proefzaden, oogstverwerking, kwaliteitscontroles en administratief verwerken van alle gegevens. Ook ben je betrokken bij het oogsten en dorsen van zaad. Een ander onderdeel van de taken van de veredelingsassistent is het coördineren van werkzaamheden en het geven van aanwijzingen aan seizoenmedewerkers bij de uitvoering van hun werk. Je maakt deel uit van een geolied veredelingsteam, waarin zelfstandig werken jou goed af gaat. Daarnaast heb je regelmatig contact met de collega’s van de Proeftuinen.

Functie-eisen

  • Agrarische opleiding op MBO-niveau of relevante ervaring in - en grote affiniteit met - de agrarische sector
  • Nauwkeurig, flexibel en een praktische instelling met een flinke dosis werkenthousiasme
  • Oog voor detail en mee kunnen denken over verbetering van werkprocessen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis van Microsoft Office
  • Rijbewijs B

Aanbod

  • Informeel familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat
  • Veel zelfstandigheid en waardering voor eigen initiatief
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen
  • Naast de CAO voor de Tuinzaadbranche nog vele extra’s

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marlijn Vos, Breeding Manager, telefoonnummer 0226-396162 of 06-23549366.

Voor informatie over ons bedrijf en collega’s kijk op Over Bejo en Onze collega’s. Verder kun je ook de site bejo.nl bezoeken.

Solliciteren

Ben je enthousiast? Upload dan uiterlijk 25 oktober 2020 je brief en CV t.a.v. Jolanda Versloot, HR Advisor, via de button ‘solliciteer direct!’ op onze site werkenbijbejo.nl.

Naar verwachting zullen de gesprekken plaatsvinden in week 44 of 45. 

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38261".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.