Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Supervisor productie

Snack Connection / van nes + plaisier personeelsdiensten b.v. | mbo hbo | Giessen
Geplaatst: 12/10/2020


Supervisor productie

Werken bij Snack Connection betekent werken in een jonge, dynamische en moderne omgeving. We zoeken een kandidaat die verantwoordelijk is voor het gehele productie proces, van grondstoffen tot verpakken. Ben jij diegene die met nieuwe ideeën komt die tot verbetering van het productieproces leiden?

Functieomschrijving

Je bent de schakel tussen operations, supply chain, kwaliteitsdienst en technische dienst. In de functie van Supervisor stuur je gemotiveerd de productie aan. Dit doe je zodanig dat de gevraagde productieorders tijdig, met de juiste kwaliteit en zo effectief mogelijk geproduceerd worden. Je geeft hierbij leiding en je coacht de operators en het productiepersoneel en plant deze optimaal in. Deze 25-35 medewerkers leid je ook op en motiveert ze. Je ben dagelijks bezig met het bewaken van de voortgang en de kwaliteit van het productieproces, en realiseert KPI's op kwaliteit, productiviteit, efficiency, servicelevel en safety. Een andere taak is dat je je bezig houdt met het begeleiden van veranderprocessen en neemt deel aan de continue verbeterproject teams. Hierbij maak je gebruik van Lean, Six Sigma of andere methodieken. Je hebt regelmatig contact met externe relaties en inkoop. In deze functie rapporteer je aan de operations manager.

Je werkplek

Snack Connection is een jonge onderneming, die zich richt op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. De onderneming is gevestigd op twee locaties: Giessen en Bergschenhoek. Deze functie is vacant op de locatie te Giessen. Snack Connection onderscheidt zich door een breed scala aan (innovatieve) verpakkingen en hoogstaande kwaliteit.

Functie-eisen

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een industriële food omgeving of ervaring met het verwerken van noten is een must;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met IFS/BRC is een pré;
 • Affiniteit met 5S en Lean;
 • Flexibel in werktijden;
 • Ervaring in het professionaliseren van een productieomgeving.

Wij bieden

 • Een maandsalaris tot € 4300;
 • Toeslagen voor het werken in de avond (25% toeslag).
 • Een uitdagende functie bij een snel groeiend productiebedrijf;
 • Opleiding en trainingen (Lean Six Sigma etc);
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever.

van nes + plaisier

Snack Connection heeft er voor gekozen om de werving voor deze vacature exclusief uit te besteden aan van nes + plaisier.

Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisatie in de food hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Pieter Thijsse via pthijsse@vannesenplaisier.nl of via 0180 – 82 08 20. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de food sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38260".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.