Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Adviseur onderwijs

HAS Hogeschool | hbo wo | ’s-Hertogenbosch
Geplaatst: 07/10/2020


De HAS is op zoek naar een:

Adviseur onderwijs

Het is donderdagmorgen. Je spreekt met je collega’s over de eerste bijeenkomst van de door jullie ontworpen training ‘Coachen en gepersonaliseerd leren’ voor docenten. Deze training hebben jullie ervaringsgericht en hands-on opgezet, zodat docenten dezelfde dag het geleerde nog in praktijk kunnen brengen. Je vertelt enthousiast dat een aantal docenten tijdens de training tot inzicht komt dat zij veel te sturend coacht, maar ook dat de opbouw van het curriculum weinig ruimte biedt voor flexibilisering. Je collega’s zijn enorm blij met de leeropbrengst van deze eerste trainingsbijeenkomst. Vervolgens bespreken jullie met elkaar hoe jullie opleidingsteams kunnen ondersteunen in het implementeren van de onderwijskundige ontwerpprincipes. In de middag werk je samen met een aantal docenten van een opleiding aan het uitwerken van een nieuw didactisch concept.

Wil jij dat jouw dagen er zo uit komen te zien? Lees dan verder!

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving. We werken en leren vanuit de locaties in Den Bosch en in Venlo, in een omgeving waarbinnen studenten, medewerkers en bedrijfsleven elkaar continue ontmoeten.

Zo ontwikkelen we actuele kennis in, voor en met onze sector, waarmee we actief bijdragen aan de maatschappelijke ontwikkelingen van vandaag en morgen.

Om onze studenten - de professionals van de toekomst - voor te bereiden op hun toekomstige dynamische werkveld, kunnen (en willen!) we onderwijskundig niet stil blijven staan – ondanks dat onze huidige studenten en de werkgevers van onze afgestudeerden erg tevreden zijn. We werken, vanuit de basis van het strategisch kader van de HAS, aan de realisatie van onze onderwijsvisie Flexibel en Adaptief onderwijs. De eerste stappen in dat proces zijn gezet en voor de volgende stap zijn we op zoek naar een Adviseur Onderwijs. Kenmerkend voor deze persoon is een brede kennis van en ervaring in het HBO-onderwijs, en een passie voor het delen van die kennis via trainingen en cursussen voor HAS-medewerkers.

Wat houdt de functie in

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van vaardigheidstrainingen en cursussen voor docenten of medewerkers;
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van de onderwijsvisie ‘flexibel en adaptief’ onderwijs, zowel op HAS-niveau als op opleidingsniveau;
 • Adviseren en ondersteunen van de opleidingsteams op het gebied van de ontwikkeling van hun onderwijs met name onderwijsaanpak, flexibilisering, personaliseren en toetsing.

Wij zoeken

 • Een onderwijskundige op academisch niveau;
 • Met ervaring in het HBO-onderwijs: onderwijskundig en als trainer.

Ben je

 • Bevlogen in het helpen van diverse teams met het vormgeven van onderwijs waarmee studenten maximaal zelfverantwoordelijk hun talenten ontwikkelen;
 • Verbindend: in contact met collega’s;
 • Proactief en pionierend: in het aandragen van onderbouwde oplossingen voor gesignaleerde knelpunten;
 • Gedreven om het beste uit jezelf en je collega’s te halen;
 • Overtuigd  dat daarbij kennis van en vertrouwen in elkaars kracht doorslaggevend is;
 • Resultaatgericht en heb je een “hands on”-mentaliteit om met goede theoretische concepten tot een praktische aanpak te komen.

Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Algemeen

De taakomvang bedraagt 0,6 – 1 fte. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-HBO. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledige dienstbetrekking schaal 11 (minimaal € 3.453,16 en maximaal €5.026,85 bruto per maand). We bieden je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en 8% vakantiegeld.

De standplaats is ’s-Hertogenbosch met afwisseling van werkdagen in zowel
‘s-Hertogenbosch als Venlo.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Irma van den Tillaart (Programmamanager Flexibel en adaptief onderwijs) via I.vdTillaart@has.nl of met Kim Jurgens (Onderwijskundige) via K.Jurgens@has.nl.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Janneke van den Wittenboer (P&O medewerker) via J.vandenWittenboer@has.nl.
Voor uitgebreide informatie over onze opleidingen kun je terecht op onze website: www.HAS.nl

Het eerste selectiegesprek vindt plaats in de week van 2 november, online of in
’s-Hertogenbosch.

De HAS voert standaard een referentiecheck uit na het 2e selectiegesprek.

De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Interne kandidaten genieten de voorkeur.

Interesse?

Laat dan uiterlijk zondag 25 oktober 2020 je sollicitatie achter op onze website www.HAS.nl/werkenbij

Disclaimer

 • Alleen sollicitaties die digitaal via onze website binnenkomen zullen in behandeling worden genomen.
 • De selectie vindt plaats nadat de sluitingsdatum is gepasseerd en dan voorzien we je zo spoedig mogelijk van een reactie op je sollicitatie.
 • Reacties die na de sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
 • De sluitingsdatum kan verlengd of verkort worden tijdens ons selectieproces. Zonder tegenbericht nemen we je sollicitatie automatisch mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
 • Kandidaten kunnen gezocht worden via internet, waaronder social media.
 • De vacaturetekst op de website van HAS Hogeschool is leidend. Aan vacatureteksten op andere vacaturesites kunnen geen rechten worden ontleend.
 • Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38244".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.