Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Assistent Veredeling (fulltime)

Perfect Plants | mbo hbo | Honselersdijk
Geplaatst: 07/10/2020


Perfect Plants met activiteiten in o.a. Nederland en Zuid-Afrika is onderdeel van de Perfect Plants Group, een toonaangevende internationale onderneming op het gebied van selectie, vermeerdering, opkweek en marketing van zowel sierteelt, AGF producten en medicinale gewassen. In onze eigen veredelingskas en laboratoriums ontwikkelen en produceren wij volgens kwaliteitssystemen hoogwaardige gewassen.

Vanwege het uitbreiden van onze werkzaamheden zoeken wij een nieuwe collega! Ben jij die resultaatgerichte en enthousiaste Onderzoeks/Veredelings assistent die het veredelings-team komt versterken om de ontwikkeling van onze producten een boost te geven, dan is onderstaande vacature mogelijk een mooie kans voor jou.

Assistent Veredeling (fulltime)

Wat ga je doen bij Perfect Plants?

In deze functie zijn je belangrijkste werkzaamheden:

  • het assisteren bij voorbereiden, opzetten, uitvoeren en monitoren van veredelingsonderzoek in medicinale gewassen en potplanten;
  • de rapportage van onderzoeksgegevens, inclusief het maken van samenvattingen;
  • uitvoeren (teelt), bemonsteren en begeleiden van praktijktesten;
  • het ondersteunen bij vragen vanuit laboratorium en opkweek

Ben jij die enthousiasteling?

Werken bij Perfect Plants Vitrocom is ontzettend leuk en afwisselend. Wij hebben een gemotiveerd en collegiaal team dat zich vol passie inzet.

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie, waarbij je teelt en onderzoek combineert, zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde opleiding op MBO/HBO-niveau. Bij voorkeur heb je een opleiding gevolgd in de richting Tuinbouw/Veredeling. Werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de agrarische sector is een pré. Je hebt een flexibele werkinstelling en hebt geen bezwaar tegen het in toerbeurt draaien van weekenddienst ten behoeve van de teelt. Je bent in bezit van een geldig bewijs van 'vakbekwaamheid uitvoeren gewasbescherming' (spuitlicentie) of bent bereid deze op korte termijn te halen. Gezien ons internationale karakter is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk. Verder beschik je over een goede kennis van de fysiologie van bloemen en planten. Je bent een teamspeler die makkelijk communiceert, maar zelfstandig werken behoort ook tot je competenties. Tevens beschik je over een accurate werkwijze en een leergierige en praktische instelling. Ervaring met eenvoudige laboratorium werkzaamheden is mooi meegenomen.

Wij bieden jou

Een dynamische werkomgeving in een snel groeiende nieuwe markt. Bovendien heerst er een werksfeer die zich kenmerkt door collegialiteit en verbondenheid met het bedrijf.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frans Claassen op het telefoonnummer: 06-83 42 04 74. Stuur jouw sollicitatie met cv én motivatie naar vacatures@perfectplants.nl

Reageer zo spoedig mogelijk, maar voor 04/11/2020.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38243".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.