Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Internationaal Accountmanager

Floritec / Bruins Recruitment | mbo hbo | Woubrugge
Geplaatst: 01/10/2020


International Account Manager – Ondernemende Relatiebouwer

Floritec is een groeiend en innovatief veredelingsbedrijf in snijbloemen en potplanten. Sinds 2019 is Floritec deel van Inochio Holding, een Japans familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de tuinbouw. Zij ontwikkelen en verhandelen nieuwe rassen, geschikt voor een efficiënte en duurzame teelt wereldwijd. Floritec streeft naar een nauwe samenwerking met de klant. Om deze samenwerking verder te verstevigen en uit te breiden zijn wij voor dit succesvolle bedrijf op zoek naar een gedreven International Account Manager.

Functieomschrijving

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel en het uitbouwen van de verkoopresultaten onder andere door middel van:

  • beheren, uitbouwen en onderhouden van de relaties;
  • inventariseren van de specifieke klantwensen en deze goed afstemmen met de interne organisatie;
  • controle van het geleverde product van onbewortelde en bewortelde stek;
  • opstellen van accountplannen en sluitende korte- en lange termijnplanning;
  • nauwe samenwerking realiseren met Customer Service, Product Management en Veredeling;
  • leveren van een wezenlijke bijdrage aan de strategie van Floritec op het gebied van verkoop, marketing en productontwikkeling.

Functie-eisen

Ondernemend en initiatiefrijk karakter

Binnen deze zelfstandige functie ben je sterk gericht op commerciële doelen.
Je loopt daarbij warm voor de verkoop van een product, dat samen met de klant werd/wordt ontwikkeld. Het uitbouwen en ontwikkelen van een markt betekent voor jou een uitdaging. Je bent bereid en in staat circa 25% van je werktijd te reizen, met name naar Duitsland en België. Je bent sterk klantgericht en weet klanten aan je te binden. Je hebt een oorspronkelijke affiniteit met de “groene sector“ en je bezit bij voorkeur enige jaren succesvolle commerciële werkervaring binnen de Tuinbouw.

Arbeidsvoorwaarden

Floritec biedt ruimte aan een kandidaat die de potentie heeft zich in deze functie (verder) te ontwikkelen en die wil uitgroeien tot een professionele International Account Manager.
Realistische doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld Teamleider Verkoop zijn aanwezig.
Het bedrijf biedt een plezierige, internationale werkomgeving met een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactinformatie

Je kunt reageren via deze website of www.bruins.nl. Marc du Prie behandelt deze vacature. Voor informatie is hij (ook 's avonds) bereikbaar op nummer:  06 53 449 758

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38226".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.