Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectleider ICT a.k.a. data geek
Full-time ·

Pop Vriend Seeds | hbo wo | Andijk
Geplaatst: 15/09/2020


Projectleider ICT a.k.a. data geek

Durf jij het project te leiden waarin ICT de rol van veredelaar overneemt? Kun jij goed uitzoomen en weet je wat nodig is om een project tot een goed einde te brengen? Werken collega's graag met jou samen en snap jij hoe systemen werken? Zie jij het wel zitten om je te omgeven met énen en nullen in de wondere wereld van het zaad? Kijk gauw of dit shirt jou past!

Als Projectleider ICT weet jij elk project tot een goed einde te brengen met de juiste mensen. Nadat je jouw business case voor het desbetreffende project hebt geschreven en de haalbaarheid hebt geïdentificeerd weet je precies welke mensen je nodig hebt en bouw je een projectteam. Omdat je ervaring hebt met verschillende projectmanagementmethoden zorg je ervoor dat je team op een gestructureerde wijze alle deadlines haalt. Ondanks dat je zelf niet actief bezig bent in de techniek, gaat je hart er wel naar uit en denk je graag mee over infrastructuur, low-code en security.  

Ben jij onze ideale kandidaat?

Opleiding en ervaring
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en minimaal 6 jaar ervaring met projectmanagement. Affiniteit met de agrarische sector is een pré.

Talen & Tooling
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend; zowel in woord als geschrift. Je bent bekent met een tool als Microsoft Project, Jira, Azure DevOps.

Skills
Met jouw helikopterview en je analytisch vermogen weet je goed in te spelen op de groei van de organisatie en de behoeften in projecten. Je bent alert en ziet waar er nog verbetering kan plaatsvinden. Sterker nog, je ziet dit niet alleen maar acteert er ook direct op. Je bent een echte communicatie-pro; je weet met iedere collega te levelen waardoor de samenwerking van een leien dakje gaat. Je bent bekend met, of gecertificeerd voor, Prince2 of IPMA en het liefst aangevuld met Agile en/of heb je een belt in Lean Six Sigma. Tot slot ben je kostenbewust.

Persoonlijkheid
Je hebt een inspirerende en positieve persoonlijkheid. Je werkt graag samen en collega's werken dan ook graag samen met jou. Je bent hands-on, weet een visie te ontwikkelen en in goed begrijpbare taal uit te leggen en mensen mee te krijgen. Je haalt er energie uit om het bedrijf nog verder op te laten bloeien en dat straalt van je af.

Wat krijg je ervoor terug?

Een fantastische kans om je werkervaring uit te bouwen in een unieke organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken in een team van zo’n 75 leuke, inspirerende en bevlogen collega’s. Een heel divers team bovendien; van net-afgestudeerden tot de echte ‘goeroe’s’ in het vak en alles ertussenin. Sinds juli 2019 zijn we onderdeel van KWS waarmee we toegang hebben tot een berg aan technologische know how, meer collega’s wereldwijd en natuurlijk extra doorgroeimogelijkheden.

Naast een prachtige werkplek in het mooiste en meest duurzame bedrijfspand van West-Friesland, inclusief een fijn lunchcafé en lekkere cappuccino’s, krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied. We hebben een no-nonsense werkmentaliteit en een informele bedrijfscultuur, een andere manier om te zeggen dat er veel gelachen wordt bij Pop Vriend Seeds. Wil je vast een paar collega’s beter leren kennen? Kijk dan op People of Pop Vriend

Overtuigd?

Zie jij het zitten om je carrière te boosten bij Pop Vriend Seeds? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met manager ICT Jits Ursem op telefoonnummer +316- 5588 0122, of via jursem@popvriendseeds.nl. Solliciteer door voor 5 oktober 2020 op onderstaande knop 'Solliciteer direct' te klikken. 

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38168".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.