Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Bedrijfsleider(s) veehouderij/melkveehouderij

Dutch Trading | mbo | Mizil, Roemenië
Geplaatst: 15/09/2020


Bedrijfsleider(s) veehouderij/melkveehouderij Roemenië

Dutch Trading is een succesvol, modern en grootschalig veehouderijbedrijf in Roemenië met een capaciteit van 8000 runderen en 12000 schapen. Het bedrijf heeft een Nederlandse eigenaar. Het is gelegen in Mizil, wat ligt op 1 uur rijden van Boekarest (vliegveld). Op het bedrijf worden kalveren, stieren en schapen opgefokt/gemest voor de lokale vleesproductie en export. Op dit moment wordt het bedrijf uitgebreid met een eigen slachterij. Er zijn  medewerkers aanwezig die het routinematige werk doen zoals het voeren en verzorgen van de dieren. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider op deze locatie. 

Functieomschrijving

Als bedrijfsleider plan, coördineer, stuur en controleer je de uitvoering van alle werkzaamheden met betrekking tot het rundveegedeelte. Je stuurt het team van mensen aan en ondersteunt deze op adviserende en motiverende manier. Je bent alert op de dierverzorging, dieropvang en bewaakt de diergezondheid. De voertaal is hierbij Engels/Roemeens. Na een ruime en gedegen inwerkperiode, krijg je op termijn de leiding over het gehele bedrijf. Voor de uitvoering van de functie is het van belang dat je woonachtig bent op het bedrijf, met eventueel de mogelijkheid op eigen woonruimte in de nabije omgeving. In overleg kan er gereisd worden tussen Roemenië en Nederland.

Functie eisen

  • Je hebt affiniteit, bij voorkeur in de veehouderij
  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over leidinggevende en goede sociale vaardigheden
  • Je hebt kennis van de Engelse taal
  • Je bent bereid tot het leren van de Roemeense taal

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je Evert van Wolfswinkel contacteren. Telefoon: +31(0)650513403. Website: www.dutchtrading.ro

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar: evert.dutchtrading@outlook.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38164".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.