Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Medewerker Pluimveeonderzoek (fulltime)

Aviagen EPI Spelderholt | mbo | Lelystad
Geplaatst: 15/09/2020


Voor ons pluimveeonderzoekbedrijf: Aviagen EPI Spelderholt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Pluimveeonderzoek (fulltime)

Werkzaamheden

U bent mede verantwoordelijk voor de onderzoekkwaliteit in de stal en/of broederij en de gezondheid van de dieren. U houdt dagelijks toezicht op de (klimaat)omstandigheden in de stal en/of broederij  zorgt voor een optimale hygiëne en u verzorgt het pluimvee volgens de voorgeschreven protocollen. U constateert en meldt afwijkingen bij de bedrijfsleider. U werkt samen in een team met collega’s. In overleg met de bedrijfsleider zorgt u voor de voorbereiding van verschillende waarnemingen voor het verzamelen van onderzoeksresultaten. Een van de hoofdtaken daarbij is het registreren van onderzoekgegevens. Van u wordt verwacht dat u af en toe op onregelmatige tijden werkzaamheden verricht.

Functie-eisen

Onze voorkeur gaat uit naar een leuke en ambitieuze kandidaat, die over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en schrijfvaardigheid beschikt, een MBO-opleiding heeft, bij voorkeur in de richting van pluimveehouderij, die nauwkeurig is, zelfstandig en in teamverband kan werken, in het bezit is van een rijbewijs B en geen pluimvee of ander gevogelte thuis heeft.

Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige baan met veel variatie, voltijds contract met optie op onbepaalde duur na 1 jaar, 38-urige werkweek, tussen 07.30 en 16.00 uur en weekend- en storingsdiensten bij toerbeurt (ingeroosterd).

Op het bedrijf wordt voor salaris- en arbeidsvoorwaarden de CAO Productiegerichte Dierhouderij gehanteerd.

Bedrijfsprofiel

Aviagen is het grootste fokbedrijf voor de productie van vleeskuikens in de wereld. Het Spelderholt gelegen aan de Wisentweg te Lelystad maakt deel uit van het R&D departement en is de grootste onderzoeksfaciliteit van Aviagen in Europa dat kennis genereert op het gebied van performantie en management voor zowel vermeerdering als kuikensector.

Op het terrein bevinden zich voor onderzoek: divers stallen voor vleeskuiken- en vermeerderingsonderzoek en een broederij. Het team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse verzorging van het pluimvee bestaat uit totaal 9 mensen en we zijn nu op zoek naar een nieuwe collega om het team te versterken.

Informatie

Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Johan Pikstra, telefoonnummer 0320-799200 / 06-13148850, of Jurjen Hattink, telefoonnummer 0320-799208 / 06-20379764.

Solliciteren

Als u in aanmerking wilt komen voor deze afwisselende functie, stuur dan uw C.V. en motivatiebrief naar dhr. Johan Pikstra Jpikstra@aviagen.com en/of Jurjen Hattink jhattink@aviagen.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38162".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.