Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Teeltmanager Kruiden

VNK / Doornbos Werving & Selectie | hbo | Biddinghuizen
Geplaatst: 08/09/2020


Bedrijfsprofiel

VNK is al meer dan zestig jaar toonaangevend actief in het telen, drogen, importeren en bewaren van kruiden. Ons hoofdkantoor en productielocatie met de meest efficiënte en innovatieve productielijnen is gevestigd in Biddinghuizen. Door deze centrale ligging zijn onze verschillende teeltgebieden gemakkelijk te bereizen.

De bedrijfsactiviteiten van VNK zijn op te splitsen in twee seizoenen:

Zomerseizoen: Gedurende de zomerperiode worden er bladkruiden geteeld en verwerkt. Dit betreft voornamelijk peterselie bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie.

Winterseizoen: Gedurende de winterperiode worden er wortelkruiden geteeld en verwerkt. Dit betreft voornamelijk Valeriaan en Echinacea bestemd voor de farmaceutische industrie.

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het gehele teeltproces. Dit begint met het opstellen van een teeltplan en het onderbrengen van de teelt. Gedurende het seizoen begeleid en adviseer je de telers, daarnaast stuur je de gehele logistiek rondom oogst en transport aan. Naast deze primaire taak ben je continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de teelt, in deze hoedanigheid draag je actief bij aan verschillende onderzoeksprojecten binnen VNK. De teelt vormt een belangrijke eerste schakel van de keten, de functie betreft dan ook een sleutelrol binnen de organisatie.

Functie eisen

Voor deze functie zijn uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heel belangrijk. Je vindt het leuk om een spin in het web te zijn en de belangen van verschillende partijen samen te brengen. Bij deze sleutelpositie is het belangrijk dat je af en toe een stapje terug kunt doen om het overzicht te bewaren en hier op te anticiperen. Organiseren, plannen en aansturen zijn hierbij belangrijke kernpunten. Naast de dagelijkse gang van zaken kijk je graag verder en speel je in op de laatste ontwikkelingen en uitdagingen binnen de sector. Je vind het leuk om met een team te werken maar bent ook in staat je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard heb je interesse in de akkerbouw/vollegronds groenteteelt en ben je bereid alles te leren over de kruidenteelt.

Wat mag jij verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiende, internationale organisatie. Binnen de organisatie is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en gelden er uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten of vragen of deze functie voldoende past bij je wensen en ambitie? Neem dan gerust contact op voor nader overleg.

Sollicitatie

Mail je brief met cv voor 23 september naar: info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168  8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie: Klaas Doornbos, tel. 0527-698766
Kijk voor meer informatie op: www.doornboswerving.nl en www.vnk-herbs.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38142".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.