Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Service Manager (lid MT)

GEA / Beltman Farm Technologies / CeresRecruitment bv | hbo | Hoogeveen
Geplaatst: 02/09/2020


Beltman Farm Technologies te Hoogeveen houdt zich al ruim 40 jaar bezig met alles wat met melkveehouderijtechniek te maken heeft. Als full-line dealer en 100% dochter van GEA biedt Beltman geïntegreerde oplossingen en complete stalinrichtingen die passen bij de behoeften van melkveehouders in de regio Groningen, Drenthe en Overijssel. Van de meest succesvolle melkrobot van dit moment, de GEA DairyRobot R9500, tot en met reguliere melkstallen zoals de carrousels en zij-aan-zij systemen, automatische voersystemen, mestrobots en aanschuifrobots met daarbij de gewenste serviceconcepten. GEA installaties kennen een hoog innovatieniveau en sluiten aan bij de wensen van de toekomstgerichte melkveehouders.

Beltman Farm Technologies is mede door overname en integratie sterk gegroeid. Deze groei biedt nieuwe uitdagingen en kansen. Denk aan efficiënte planning, afstemming tussen de Servicemonteurs, de Route Sales medewerkers en het Warehouse team én focus brengen in expertise. De Service Manager richt zich op het aansturen en coachen van het Serviceteam en realiseren en het naar een hoger nivo brengen van servicediensten bij melkveehouders. Met een team van circa 30 medewerkers stelt Beltman Farm Technologies melkveehouders in staat om op een rendabele wijze hoogkwalitatieve melk te produceren.

Functie

Realiseren en verbeteren van servicediensten voor maximale klanttevredenheid

 • Aansturen en coachen van het Serviceteam, bestaande uit 13 Servicemonteurs, 2 Route Sales medewerkers, 2 Warehouse medewerkers en de Serviceplanner.
 • Opstellen van de jaarplanning en het budget van de servicewerkzaamheden en deze proactief beheren.
 • Organiseren van optimale inzet van het Serviceteam in samenspraak met de Serviceplanner, waarbij logistieke oplossingen anno 2020 worden toegepast.
 • Verantwoordelijk voor magazijn en werkplaats. Zorgdragen voor efficiënt onderdelenbeheer en nauwkeurige projectvoorbereiding.
 • Ontwikkelen van de servicestrategie en nieuwe serviceconcepten waarbij naast maximale klanttevredenheid ook groei in omzet en winst wordt gerealiseerd.
 • Voert ontwikkelings- en beoordelingsgesprekken met het Serviceteam en zorgt voor trainingsplannen in samenspraak met de divisie Farm Technologies van GEA.
 • Backup van de Serviceplanner voor het inventariseren, analyseren en beoordelen van storingsmeldingen. Terugdringen van storingen door optimaliseren van onderhoud.   
 • Bereidt servicewerkzaamheden m.b.t. garanties, montages, storingen en inbedrijfnames voor en stemt dit af met betrokkenen.
 • Je rapporteert aan de General Manager en werkt nauw samen om de nieuwe organisatie te ontwikkelen. Je bent lid van het Branche Office Management Team.

Profiel

Commercieel gedreven teambuilder met interesse in melkveehouderij en techniek

Functie-eisen

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding zoals bijvoorbeeld HTS Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, HAS/WUR Landbouwtechniek of (melk)veehouderij, HEAO/HAN Technische Bedrijfskunde of vergelijkbare opleidingen.
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een technische functie zoals bijvoorbeeld Servicemanager of Bedrijfsleider in melktechniek, landbouwmechanisatie, stalinrichting, klimaattechniek, installatietechniek of als Hoofd TD in de zuivel of voedingsmiddelenindustrie.
 • Affiniteit met de agrarische sector en kennis van melkveehouderij of landbouwmechanisatie is een pre.
 • Kennis van MS Office applicaties en ERP-pakketten. SAP is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

Competenties

 • Samenbindend leiderschap.
 • Enthousiaste teamspeler, motivator.
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Klant- en servicegericht.
 • Goed analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Planner met organisatietalent.
 • Hands-on mentaliteit, flexibel.

Standplaats 

Hoogeveen

Aanbod 

Je werkt met een prachtig innovatief product. GEA is de toonaangevende organisatie op het gebied van melk-, voer- en staltechniek. Je dagelijkse werkplek bevindt zich in een enthousiaste, dynamische en resultaatgerichte werkomgeving waar eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Je krijgt dan ook de ruimte met een grote mate van zelfstandigheid en ondernemerschap te werken. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Reageren

GEA Farm Technologies te Hoogeveen heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Service Manager (lid MT) exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Anouk Bom, telefonisch bereikbaar op 06 51 614 901. Sollicitaties via www.ceresrecruitment.nl.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.beltmanbv.nl en www.gea.com.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

CeresRecruitment is de Werving & Selectie en Executive Search specialist in de Food & Agri business gericht op Bachelors en Masters. Zij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) en kantoren in Nederland, Duitsland, België en Polen. De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38125".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.