Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Internationaal Verkoper

RH3S | hbo | Thuis en Noordbroek
Geplaatst: 09/09/2020


RH AgSystems B.V.

Wij zijn een jong bedrijf dat unieke bodemsensorsystemen voor de agrarische sector produceert. De komende jaren willen we een stevige positie in de internationale markt voor precisielandbouw realiseren. Daarvoor zoeken we een gedreven verkoper.

Functieomschrijving

Je stelt in overleg met de directie het verkoopplan op. Je maakt afspraken bij bestaande en nieuwe klanten. Je bezoekt klanten, voert verkoopgesprekken, stelt offertes op en sluit orders af. Je organiseert demonstraties en draagt zorg voor de deelname aan beurzen. Je denkt mee met de ontwikkeling van verkoopondersteunende middelen. Je werkt vanuit je eigen huis/kantoor.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een opleiding op HBO niveau; technisch en/of commercieel. Je hebt tenminste 5 jaar internationale verkoopervaring en kunt aantonen daarin succesvol te zijn (geweest). Je hebt kennis van elektrotechniek en ICT en bij voorkeur ook van de agrarische sector. Je bent in staat om zelfstandig het verkoopplan te realiseren en daarbij werk je doelgericht en accuraat. Je opent graag nieuwe deuren en bent in staat opgedane contacten te onderhouden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto. Je hebt geen moeite met het spreken en schrijven in het Engels en Duits. Het spreekt voor zich dat je regelmatig naar het buitenland reist. Office programma’s als Word, Excel en Powerpoint beheers je.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt € 2.700 tot maximaal € 3.800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband; afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in principe een fulltime functie van 40 uur per week. We bieden je bij de start een jaarcontract, wat bij gebleken geschiktheid wordt gevolgd door een dienstverband voor onbepaalde tijd. Onze secundaire voorwaarden voorzien in vergoedingen voor gebruik van auto, telefoon en laptop.

Procedure

Voor informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met onze directeur Eddie Loonstra op nummer 06-31323212. Op onze website www.rh3s.com vind je informatie over onze producten. Je sollicitatie en CV ontvangen we graag per mail op info@rh3s.com. Je kunt reageren tot 28 september 2020. De gesprekken vinden plaats in Noordbroek.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38121".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.