Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Onderzoeksassistent m/v

Chrysal International BV | hbo | Naarden
Geplaatst: 14/09/2020


Chrysal is al tientallen jaren de drijvende kracht in de bloemen- en plantenindustrie en wereldwijd marktleider in bloemenvoeding. Of je nu bloemen of planten kweekt, transporteert, verkoopt of er thuis van geniet, Chrysal heeft de beste oplossingen om je bloemen en planten langer mooi en vers te houden. Door continu te innoveren, sterk in te zetten op kwaliteit en een voortdurende zoektocht naar duurzame oplossingen, streven we ernaar om de wensen van onze klanten te overtreffen – vandaag en morgen. Met als doel: de beste zorg voor bloemen en planten, tevreden consumenten en, uiteindelijk, een mooiere wereld. Chrysal. Nurturing beauty.


Ben jij die resultaatgerichte en enthousiaste Onderzoeksassistent die het R&D team komt versterken om het onderzoek en de ontwikkeling van onze producten een boost te geven?

Momenteel zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste fulltime
Onderzoeksassistent m/v


In deze functie zijn je belangrijkste werkzaamheden:

  • het voorbereiden, opzetten, uitvoeren en monitoren van houdbaarheidsonderzoek van snijbloemen en potplanten;
  • de rapportage van onderzoeksgegevens, inclusief statistische analyse;
  • het maken van samenvattingen en presentaties van onderzoeken;
  • uitvoeren en begeleiden van praktijktesten;
  • het ondersteunen bij vragen vanuit de praktijk.

Wij vragen:

Voor deze veelzijdige en uitdagende onderzoeksfunctie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur een opleiding als Tuinbouw of Toegepaste Biologie. Je beschikt over een goede kennis van de fysiologie van bloemen en planten. Je bent een teamspeler, maar zelfstandig werken behoort ook tot je competenties, je communiceert makkelijk. Tevens beschik je over een accurate werkwijze en een leergierige en praktische instelling. Je Nederlands en Engels zijn zowel in woord als geschrift uitstekend. Ervaring met eenvoudige laboratorium werkzaamheden is een pré.
Je beschikt over Rijbewijs B.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je verder kan ontwikkelen en bieden een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze uitdaging?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Stuur dan jouw sollicitatie met cv én motivatie naar werkenbij@chrysal.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38107".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.