Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Business Consultant Voedselveiligheid en Duurzaamheid

Q-ray | hbo wo | Wageningen
Geplaatst: 15/09/2020


Q-ray is een succesvolle en innovatieve ICT-dienstverlener die vanuit Wageningen al meer dan 30 jaar advies en software-ontwikkeling biedt in de Nederlandse Agri- en Food sector. Wij willen organisaties die actief zijn in deze markt helpen hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en voedselveiligheid te verwezenlijken. Dat doen we met behulp van innovatieve ICT-oplossingen, zoals dataplatforms, apps, Business Intelligence en cloudoplossingen.

Wij zijn op zoek naar een:

Business Consultant Voedselveiligheid en Duurzaamheid

Met uitstekend netwerk in het ICT-vakgebied en de Nederlandse Agri- en Food-markt en kennis van moderne ICT-oplossingen

Ons bedrijf

Q-ray ontwikkelt al meer dan 30 jaar ICT oplossingen voor een groot aantal business cases in de Nederlandse Agri- en Food sector. Q-ray werkt zowel voor brancheorganisaties en andere non-profit instellingen als voor commerciële bedrijven in deze sector. Q-ray helpt deze organisaties hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en voedselveiligheid te bereiken door het leveren van innovatieve ICT-oplossingen. Q-ray levert compleet werkende oplossingen met componenten en services die op maat worden geconfigureerd en klaarstaan voor intensief gebruik. Daarbij maken we volop gebruik van state-of-the-art technologie in private en public Clouds.

De uitdaging bij Q-ray

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de brug slaat van business naar informatievoorziening? Ben jij de pionier en netwerker die de kansen in de Agri- en Foodmarkt signaleert en benut? Is het jouw ambitie om samen met ons team jouw klanten te voorzien van perfect passende oplossingen? Ben jij iemand die het initiatief neemt en durft te veranderen?  Barst je van de energie en ben je klantgericht ingesteld? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met de Agri- en Food sector? Lees dan verder! 

Jouw competenties

Wij zijn op zoek naar een Business Consultant met aantoonbare kennis op minimaal één van de volgende gebieden: voedselveiligheid, agri-business, gewasbescherming, tuinbouw, agf, sierteelt, diervoeders, inspectie & controle in de agri-food, duurzaamheid en certificering. Je hebt een goed netwerk in deze sector, liefst in het bedrijfsleven en/of bij de semi-overheid. Je bent bekend met de problematiek rond de productie, verwerking en handel van duurzame en veilige voedsel- en sierteeltproducten en met name met de rol die informatie-voorziening daarbij speelt. De marktontwikkelingen binnen de Agri- en Foodsector volg je op de voet en je speelt vanzelfsprekend in op de kansen die hier zich voordoen. Je bent bekend met moderne architectuurprincipes, cloudoplossingen en Business Intelligence. Je bent in staat om bedrijfs- en informatie-vraagstukken te vertalen naar geschikte architecturen en ICT-oplossingen. Je bent vooruitstrevend zonder dat je daarbij de achterban uit het oog verliest en je bent in staat om zowel de klant als het ontwikkelteam te inspireren met je visie. Oftewel, je bent vooruitstrevend, je kunt verkopen vanuit de inhoud en vanuit overtuiging en je vindt het leuk om nieuwe klantrelaties aangaan.

Wat Q-ray jou te bieden heeft

Het werkveld waarin je je als Business Consultant bij Q-ray begeeft is divers en innovatief. Het voordeel van het werken in verschillende sectoren is dat dit een versterkend effect heeft op het kennisniveau van Q-ray dat zich voortdurend ontwikkelt. Q-ray biedt je een informele, open werksfeer in een groeiend team van gedreven professionals die klanten bedienen met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bij Qray kun je jezelf ontwikkelen en kun je ons met jouw kennis en expertise helpen om voorop te lopen qua innovatie en oplossingen. Je gaat een topteam vormen met onze huidige Business Consultants met als belangrijkste taken sales, projectinitiatie, projectaansturing en architectuurontwerp. Q-ray ontwikkelt software in huis. Je werkt veel vanuit ons eigen kantoor in Wageningen en vanuit je thuiswerkplek maar je bent ook regelmatig op pad naar klanten, relaties en netwerkbijeenkomsten. Dit kan op full-time basis, maar er zijn ook mogelijkheden voor een 36- of 32-urige werkweek. Q-ray vindt een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Q-ray heeft een open cultuur en heeft korte communicatielijnen. Q-ray is een bedrijf in ontwikkeling met veel groeipotentie en biedt medewerkers dan ook volop de ruimte en steun om door te groeien en om aan nieuwe ontwikkelingen bij te dragen.

Je voldoet op hoofdlijnen aan het volgende profiel

 • Je hebt een opleiding afgerond aan de Wageningen University & Research of één van de Agrarische Hogescholen met een relevante studierichting/profiel;
 • Je hebt een netwerk in en kennis van ICT-projecten binnen de Agri & Foodsector;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je weet het nodige van voedselveiligheid en duurzaamheid en hebt daar affiniteit mee;
 • Je kunt bedrijfs- en informatievraagstukken vertalen naar een architectuur en naar ICT-oplossingen zoals BI, Cloud en maatwerkoplossingen; 
 • Je bent klantgericht, onderzoekt de wensen en de behoeften van de klant en denkt en handelt vanuit dat perspectief;
 • Je bent een informeel leider, een inspirator, een visionair en een echte teamplayer;
 • Je bent proactief, creatief en oplossingsgericht en je durft de verantwoordelijkheid te nemen; 
 • Je bent in staat om te denken vanuit een helicopterview en de details te begrijpen;
 • Je bent communicatief sterk; 
 • Je bent natuurlijk enthousiast!

Heb je interesse?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken en/of wil je meer informatie over Q-ray? Klik dan op deze link: q-ray.nl

Jouw sollicitatie kun je, bij voorkeur per e-mail, sturen naar Q-ray, t.a.v. Marlou Hoornstra, Marlou.Hoornstra@Q-ray.nl.

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Bernard van Raaij via Bernard.van.Raaij@Q-ray.nl of telefonisch via 0317 471371.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38093".