Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Senior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

VanWestreenen BV | hbo wo | Barneveld en Tubbergen
Geplaatst: 07/09/2020


Wij zijn voor onze vestiging in Barneveld en Tubbergen op zoek naar een

Senior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Ben jij ondernemend, beschik jij over een flinke dosis enthousiasme, heb je passie voor adviseren van ondernemers in de food en agri keten over bedrijfsontwikkeling en weet jij te spelen met de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en planologie?

Wie ben je?

Je adviseert graag ondernemers (in de agrarische sector) over bedrijfsontwikkeling en je weet de juiste toon te raken wanneer je ze helpt doelen te bereiken. Je bent iemand die graag samenwerkt in een projectteam. Je bent goed op de hoogte van de relevante ruimtelijke regels en bezit de nodige juridische kennis en werkervaring. Je behoudt overzicht en weet prioriteiten te stellen en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt een relevante opleiding afgerond op HBO of Universitair niveau en tenminste 2 jaar werkervaring. We geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven en te groeien op basis van je eigen ambities en mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als senior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ben je de spil tussen klant en het bevoegd gezag. Het betreft een functie met een stevige inhoudelijke component, aangevuld met proces- en proceduremanagement. Je adviseert onze klanten onder andere op het gebied van bestemmingsplanprocedures, stelt ruimtelijke onderbouwingen en verzoeken op, en staat onze klanten bij in bezwaar- en beroepsprocedures. Binnen de kaders van de wet- en regelgeving haal je voor je klanten alles uit de kast en zo help je ze hun ambities waar te maken.

Wie zijn wij?

VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is een toonaangevend, onafhankelijk, adviesbureau met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Barneveld, Lichtenvoorde en Tubbergen. Wij helpen agrarische ondernemers en bedrijven in Food&Industrie bij hun bedrijfsontwikkeling. We adviseren en begeleiden deze ondernemers op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Of het nu gaat om het aanvragen van een omgevingsvergunning, het aanvragen van een Wet Natuurbescherming of het begeleiden bij een bestemmingsplanwijziging of subsidietraject. Onze organisatie kent een platte organisatiestructuur en als team spannen we ons in om, binnen de kaders van wet- en regelgeving, het maximale voor onze klanten te bereiken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie baan binnen een jong en enthousiast team van specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Wij houden van collega’s die initiatief tonen en graag eigen ideeën in de praktijk brengen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé; ook parttime werkenbehoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Interesse in deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op! Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13 55 01 88.

 

 

 

Locatie Barneveld - Anthonie Fokkerstraat 1a, 3772 MP Barneveld
T: 0342-47 42 55, E: info@vanwestreenen.nl
Locatie Lichtenvoorde - Varsseveldseweg 65d, 7131 JA Lichtenvoorde
T: 0544-37 97 37, E: info@vanwestreenen.nl
Locatie Tubbergen - Haarweg 9a, 7651 KE Tubbergen
T: 0544-37 97 37, E: info@vanwestreenen.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38071".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.