Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Veredelaar voedergrassen

DSV zaden Nederland B.V. | hbo wo | Ven-Zelderheide
Geplaatst: 02/09/2020


VEREDELAAR VOEDERGRASSEN

DSV is een succesvol, modern en dynamisch Europees plantenveredelingsbedrijf. DSV kent haar hoofdkantoor in Duitsland en opereert met dochterbedrijven in 7 Europese landen en diverse internationale samenwerkingsverbanden wereldwijd. Het bedrijf is al 100 jaar actief in de markt en kenmerkt zich door een informele structuur, met aandacht voor haar medewerkers en hun ontwikkeling. De belangrijkste activiteiten van DSV zijn toegespitst op de veredeling, veldproductie, verwerking, productontwikkeling en marketing van landbouwgewassen zoals koolzaad, granen, grassen, groenbemesters en mais. Vanuit Nederland opereren wij onder de naam DSV zaden Nederland B.V. DSV zaden Nederland werkt met een gemotiveerd en energiek team, op onze unieke locatie “Landgoed Zelder” in het Noord-Limburgse Ven-Zelderheide. Ter versterking van het team zijn wij voor ons bedrijf in Ven-Zelderheide op zoek naar een veredelaar voedergrassen.

Functie omschrijving

De afdeling veredeling van DSV zaden Nederland B.V. in Ven-Zelderheide is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de veredeling en ontwikkeling van nieuwe, competitieve rassen in voedergewassen en groenbemesters. De rassen uit onze eigen succesvolle veredeling staan al jaren in de top van de Europese rassenlijsten. Met een toegewijd team veredelaars, assistenten en veldmedewerkers zorgen wij voor de ontwikkeling van nieuwe producten die onze rassenportfolio constant verbeteren en de eindverbruiker voorziet van toprassen. Naast de veredeling van voedergras en groenbemesters draagt het veredelingsteam in Ven-Zelderheide bij aan het DSV winterkoolzaad hybride programma.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren veredelaar met de volgende kwaliteiten:

  • Relevante opleiding HBO+/WO met een goede kennis van plantenveredeling, agronomie en of moderne biotechnologie
  • Enkele jaren ervaring in de plantenveredeling
  • Praktisch gevoel en inzicht in de landbouw heeft een hoge prioriteit
  • Leidinggevende en coachende kwaliteiten gericht op organiseren, coördineren en plannen van het voedergrassen programma
  • Commerciële interesse bij het creëren van nieuwe rassen, toegespitst op de veranderingen in de landbouw
  • Bereidheid tot het maken van buitenlandse reizen gedurende enkele weken per jaar
  • Representatie bij officiële instanties
  • Slagvaardig, innovatief en communicatief vaardig
  • Automatiseringsvaardigheden in veredelingssoftware, MS office en gevoel voor statistiek en data analyse

Wij bieden

Een fulltime aanstelling in een internationaal opererend en professioneel bedrijf. DSV zaden Nederland kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur waarbij teamwork en persoonlijke ontwikkeling belangrijke kernwaarden zijn. DSV zaden Nederland B.V. heeft een bedrijfs-CAO met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je informeren bij Lukas Wolters; telefoonnummer 06-25057897; Website: www.dsv-zaden.nl of www.dsv-seeds.com

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar Silvy Beckers, afdeling HR, silvy.beckers@dsv-zaden.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38063".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.