Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

International accountmanager

Dekker Chrysanten | hbo wo | Hensbroek
Geplaatst: 12/08/2020


Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie met een internationaal karakter? Zie jij commerciële kansen en vind je het een uitdaging om nieuwe markten aan te boren? En vind jij het leuk om je teeltkennis in te zetten voor een optimale klantrelatie?

Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Dekker Chrysanten is er een van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als International accountmanager binnen ons concern?

Dit wordt jouw uitdaging

Dekker Chrysanten wil internationaal groeien door naast bestaande exportmarkten ook nieuwe markten te ontwikkelen. Als International accountmanager bewerk je de bestaande exportmarkten in Zuid Europa en ontwikkel je als pionier de nieuwe markten van zowel binnen als buiten Europa. Je bent verantwoordelijk voor de opzet en de implementatie van verkoopstrategieën welke aansluiten op de bepaalde doelstellingen vanuit het strategisch plan. Je bezoekt regelmatig bestaande en nieuwe klanten in het buitenland en speelt actief in op markt- en klantontwikkelingen. Je adviseert de klanten op teelttechnisch gebied en ondersteunt bij de teeltplanning. In deze functie werk je nauw samen met andere afdelingen, in het bijzonder met verkoop Nederland en internationale selecties. Je legt verantwoording af aan de international sales manager.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten

 • Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt en  brengt behoeften en wensen in kaart.
 • Je onderhoudt contacten in productie- en afzetketen en ondersteunt bij de vermarketing.
 • Je geeft klanten teelttechnisch advies en ondersteuning bij assortimentsbepaling en planning.
 • Je fungeert als accountmanager met name inzake productie- en debiteuren aangelegenheden.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in een commerciële richting.
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in de internationale tuinbouw en je hebt kennis van teelttechniek.
 • Je bent gericht op resultaat en samenwerking.
 • Je beschikt over een pioniers- en hands-on mentaliteit.
 • Je bent een goede netwerker, communicatief sterk en commercieel ervaren.
 • Je kunt plannen en organiseren.
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Spaanse taal, zowel spreken als schrijven.
 • Je bent bereid om regelmatig naar het buitenland te reizen.
 • Het is een fulltime functie voor 38 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten?

Reken bij Dekker Chrysanten op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat specialisten waard zijn.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Laat iets van je horen als je denkt dat jij onze toekomstige International Accountmanager kunt worden.  Solliciteer direct via onderstaand formulier of stuur je reactie naar vacatures@dekkerchrysanten.com. Indien je nog meer wilt weten over deze functie, bel dan naar 0226 – 45 60 60 en vraag naar Henk Jacobs, directeur.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageer zo spoedig mogelijk, maar voor 09/09/2020.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38005".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.