Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Project Manager Agribusiness

Geo4A BV / Doornbos Werving & Selectie | hbo wo | Marknesse en vanuit huis
Geplaatst: 31/07/2020


Geo4A BV is een jonge innovatieve organisatie met een bijzonder specialisme: data en informatie ten behoeve van het monitoren van opbrengsten en verduurzamen van de aardappelsector. Het bedrijf is uniek in zijn soort, integreert kennis uit de aardappelsector, de ruimtevaart en geo-informatie sector, en werkt nauw samen met het moederbedrijf GeoVille uit Oostenrijk. De focus ligt op de voortdurende ontwikkeling en het leveren van nieuwe en hoogwaardige informatieproducten en -diensten voor diverse klanten zoals: veredelingsbedrijven, frietproducenten en kwaliteit en controle instanties.

Vanwege sterke groei van de activiteiten zijn we op zoek naar een gedreven:

Project Manager Agribusiness

Als Project Manager Agribusiness ben je verantwoordelijk voor verschillende ontwikkelingsprojecten met onze klanten, partners en leveranciers. Daarnaast ben je in contact met het technische team om de ontwikkeling en kwaliteit van nieuwe producten en diensten te waarborgen. Daarbij bouw je verder aan klantenrelaties, de ontwikkeling van het team en het onderhoud en de nazorg van onze producten en diensten.    

Wat ga je doen als Project Manager?

Samen met het technische team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informatieproducten en -diensten en het vergroten van het marktaandeel in onze sector. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het strategisch beleid en de doorvertaling hiervan op het gebied van productontwikkeling. Het analyseren van vraagstukken in de markt en vertalen naar mogelijkheden voor de organisatie behoort tevens tot jouw takenpakket, alsmede het stimuleren en coachen van je team en het zorgdragen voor goed relatiebeheer in zowel de aardobservatie industrie alsmede de agrarische sector.

Naar wie zijn we op zoek?

Je hebt minimaal HBO/WO niveau en werkervaring in een vergelijkbare positie. Nog belangrijker vinden wij dat je past bij de organisatie en onze relaties. Samen met je team en samenwerkingspartners bouw je aan een sterke marktpositie. Je communiceert gemakkelijk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent analytisch sterk, praktisch ingesteld, klant gedreven, proactief, een team player en sterk in project management.

Wat hebben wij te bieden?

Ondanks dat je in deze positie veel op pad bent en de activiteiten deels vanuit huis kunt uitvoeren, zijn er vaste momenten overleg moment ingepland op het kantoor in Marknesse of Zwolle met het gehele team. Daarnaast is er ook wekelijks overleg met klanten. Wij bieden een functie met veel zelfstandigheid en er is volop ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

Interesse?

GEO4A heeft de werving & selectie voor deze functie uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Bel gerust voor meer informatie en om af te tasten of de functie voldoende past bij je wensen en ambitie.

Is je interesse gewekt en wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie, met leuke klanten, mail dan je reactie met cv naar info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168
8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie: Klaas Doornbos, tel. 0527-698766 / 06 22 23 54 21.

Kijk voor meer informatie op www.doornboswerving.nl en www.geo4a.com
En op www.geoville.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37984".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.