Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Manager Hybride Aardappel Activiteiten

KWS / Doornbos Werving & Selectie | hbo | Nagele
Geplaatst: 30/06/2020


KWS is één van de meest innovatieve, langst bestaande en wereldwijd werkende bedrijven op het gebied van plantenveredeling. Al meer dan 160 jaar is de organisatie actief met de ontwikkeling, het kweken en de vermarkting van hoogwaardige uitgangsmateriaal voor de moderne teler. De kern activiteiten liggen op het gebied van suikerbieten, maïs, granen, groenten en oliehoudende zaden. KWS maakt gebruik van hoogwaardige en moderne technieken. KWS heeft ruim 5500 medewerkers in dienst die actief zijn in meer dan 70 landen.

Ter uitbreiding van het team van KWS in Nagele zijn wij op zoek naar een:

Manager Hybride Aardappel Activiteiten

Het polderstation van KWS in Nagele (Flevoland) bestaat uit ongeveer 100 ha akkerbouw met binnen het bouwplan de onderzoeks- en veredelingsactiviteiten voor diverse gewassen. Het technisch team bestaat uit 24 medewerkers die jaarrond verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan werkzaamheden.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die met onderzoek en ontwikkeling van hybride aardappelen te maken hebben. Je geeft hierbij sturing aan een team van drie technische collega’s. Je bent verantwoordelijk voor onderzoek en ondersteuning aan kweekwerk en onderhoudt contacten met de kwekers en de collega’s van dochterbedrijf Aardevo. De activiteiten vinden plaats in de kas en in open veld. Ook zijn er proefvelden elders in Nederland die onder je verantwoordelijkheid vallen. Je zorgt voor de planning, maakt keuzes omtrent investeringen, bewaakt kosten en zorgt dat proeven correct worden uitgevoerd en data correct wordt verwerkt. Samen met je team en andere collega’s werk je aan verbeteringen en groei in alles wat met hybride aardappel activiteiten te maken heeft.

Profiel

Voor deze functie is het vooral belangrijk dat je goede kennis en kunde in het vakgebied rondom aardappelen hebt. Je hebt leidinggevende kwaliteiten, bent ondernemend en durft beslissingen te nemen voor korte en lange termijn. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal en ben je in staat om op diverse lagen binnen de organisatie contacten te onderhouden die nodig zijn om vooruitgang te boeken binnen het segment hybride aardappelen. Ervaring met onderzoek en veredeling is een duidelijke pré, belangrijk is dat je past binnen de dynamiek van een modern kweekbedrijf in een internationale setting.

Wil je meer weten of vragen of deze functie voldoende past bij je wensen en ambitie? Neem dan gerust contact op voor nader overleg.

Sollicitatie

Mail je brief met cv voor 15 juli naar: info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168
8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie: Klaas Doornbos, tel. 0527-698766
Kijk voor meer informatie op: www.doornboswerving.nl  en www.kws.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37946".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.