Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Kassenleider R&D tomaat/paprika

Syngenta | mbo hbo | De Lier
Geplaatst: 23/06/2020


Kassenleider R&D tomaat/paprika

 

Type:                  Vast dienstverband
Business Unit:  Vegetables
Afdeling:           Biological Operations
Locatie:             De Lier
 

In actie

Heb je passie voor diverse groente teelten, waaronder tomaat, paprika, komkommer en sla en heb je interesse in de veredeling hiervan? Vindt je het leuk om in een dynamische R&D-omgeving te werken met heel veel verschillende werkzaamheden? Wil je dagelijks aan jouw kassenteam leiding geven om te zorgen dat de gewassen goed beoordeelbaar zijn voor de veredelaars? Dan is dit de ideale baan voor jou!

De uitdaging

Als kassenleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het kaspersoneel en de uitvoering van Veg R&D-screeningsproeven (tomaat, paprika) en zaadprodukties (komkommer en sla) voor verschillende interne klanten. Samen met de station manager, zorg je voor een goede planning van alle activiteiten en van het benodigde personeel (~10-30 medewerkers) en verdeel je het werk in samenspraak met jouw team. Ook ben je verantwoordelijk voor de naleving van het GSPP-hygieneprotocol.

Jouw Profiel

Wij zoeken een gedreven specialist die opereert op MBO+/HBO-niveau (denk- en werkniveau). Je hebt dit niveau verkregen door opleiding en/of bereikt door ervaring (minimaal 5 jaar ervaring in de kassenteelt van liefst paprika/tomaat). Affiniteit met kassenteelt is een must. Verder werk je nauwkeurig, ben je flexibel en service- en kwaliteitsgericht. Je bent een proactieve teamspeler die graag het hoogst haalbare met het team wil bereiken. Je kan zowel zelfstandig functioneren als wel een team goed aansturen. Je houdt je hoofd koel in drukke tijden, waarbij je te maken hebt met veel verschillende werkzaamheden die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Je bent in staat effectief te communiceren in veel verschillende situaties.

Pak je kans!

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij onze organisatie, solliciteer dan online via Syngenta Internet.

Mocht je vragen hebben over deze vacature neem dan contact op via arjen.mol@syngenta.com of bel ons op nummer 0031-62257 4332.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37931".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.