Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Onderzoeker / Medewerker Research

Van Zanten Breeding | hbo wo | Rijsenhout
Geplaatst: 17/06/2020


Van Zanten Breeding is op zoek naar een:

Onderzoeker / Medewerker Research

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het initiëren, bedenken en uitvoeren van onderzoek t.b.v. kennisvergaring en toetsontwikkeling en het projectmanagement t.a.v. de verschillende onderzoeksprojecten. Daarnaast behoren onder andere tot je werkzaamheden het coördineren en uitvoeren van resistentietoetsen, het uitvoeren van diagnostiek op plantmateriaal en het zorgdragen voor een adequate onderzoekregistratie en rapportage.

Standplaats van de functie is Rijsenhout (NH). Het betreft een fulltime functie. Een dienstverband van 4 dagen is bespreekbaar.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of MSc opleiding, bijv.: HAS, VHL toegepaste biologie, plantenwetenschappen of een andere relevante richting.
  • Je hebt gedegen kennis en praktische ervaring op het gebied van de fytopathologie (entomologie is een pre), plantenteelt en moleculaire detectie (ELISA, TaqMan, etc.)
  • Verder heb je ervaring met het opzetten en uitvoeren van toegepast onderzoek (resistentietoetsen is een pre) en basiskennis van statistische analyse.
  • Communicatief ben je sterk in zowel Nederlands als Engels en je bent gericht op samenwerking.
  • Je hebt affiniteit met plantenveredeling en sierteelt (Chrysant is een pre) en bent nauwgezet, gestructureerd, planmatig en flexibel (geen 9.00-17.00 mentaliteit).
  • Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B (je werkt en verblijft enkele dagen per jaar op een externe Nederlandse locatie).

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenvoorzieningen, een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc.
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding; we bieden aan elke medewerker de online trainingen van Good Habitz aan. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kan Royal Van Zanten bijdragen aan trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.

Werken voor Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in de vermarketing met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Wil je solliciteren?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met William Quaedvlieg, Hoofd fytopathologie (06-83491010). Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je per e-mail richten aan sollicitatie@royalvanzanten.com o.v.v. vacature Onderzoeker / Medewerker Research.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37909".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.