Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Teamleider Uitbetalingsonderzoek Laboratorium

Qlip | hbo wo | Zutphen
Geplaatst: 02/07/2020


Wil jij als leidinggevende van ons laboratorium samen met een enthousiast team zorgdragen dat het analyseren van boerderijmelk voor de uitbetaling van het melkgeld op een juiste en efficiënte wijze plaatsvindt? Dan is dit je kans om je bijdrage te leveren.

Qlip als werkgever

Qlip gevestigd in Zutphen, is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de zuivelketen (vee verbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden tienduizenden audits en inspecties uitgevoerd en ca. 15 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving én weer bron zijn voor nieuwe data gedreven producten. Qlip heeft een ambitieuze groeistrategie binnen Nederland en Noord-West Europa.
Qlip is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau. Er werken ruim 250 medewerkers bij Qlip op de vestigingen in Zutphen en in de buitendienst in heel Nederland.

Onze cultuur

Bij Qlip werken binnen de verschillende afdelingen gedreven medewerkers met een grote variatie in achtergronden, nationaliteiten en opleidingsniveaus. Deze mix zorgt voor een positieve dynamiek en professionele werksfeer binnen de organisatie. Binnen Qlip zal je je snel thuis voelen. De medewerkers beschrijven de bedrijfscultuur als teamgericht, collegiaal en er is een prettige werksfeer. Onze kernwaarden zijn: ondernemend, deskundig, betrouwbaar, analytisch en klantgericht.

Afdeling

Binnen het laboratorium werken circa 160 medewerkers, verdeeld over 7 teams. Binnen het team Rotuinelaboratoria, dat bestaat uit het Uitbetalingslaboratorium en de Melkproductieregistratie (MPR) wordt onderzoek gedaan naar de samenstelling en/of kwaliteit van de rauwe melk. Dit onderzoek bestaat uit een divers pakket aan analyses die uitgevoerd worden binnen de kaders van een geaccrediteerd kwaliteitssysteem (ISO 17025, RvA). Het team bestaat naast twee teamleiders uit 38 medewerkers.

Voor het team Routinelaboratoria zijn wij op zoek naar een

Teamleider Uitbetalingsonderzoek Laboratorium (1 FTE)

Jouw uitdaging

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het sturen van de werkzaamheden op het Uitbetalings laboratorium en het coördineren en plannen van de werkzaamheden van de analisten.

Als mensgericht leidinggevende stuur je de medewerkers op hun (klantgerichte en professionele) houding, waardeert hen waar zaken goed gaan en verbeterd zijn, je spreekt hen aan op gedrag als zaken nog verbetering behoeven. Je draagt zorg voor een efficiënte personeelsplanning, de personeelszorg, de ontwikkeling van medewerkers en het leer-werkklimaat op de afdeling. Hierin word je ondersteund door analytisch hoofdmedewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van dagelijkse werkprocessen en het signaleren van knelpunten en doorvoeren van veranderingen, het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen. Hierin werk je veel samen met andere afdelingen om processen voor onze klanten en medewerkers te verbeteren.

Verder wordt een bijdrage verwacht in het opstellen van de jaarlijkse begroting en investeringsvoorstellen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klantvragen over boerderijmelkonderzoek en ben jij de inhoudelijke specialist.

De teamleider legt verantwoording af aan de Manager Routinelaboratoria en neemt de Teamleider MPR waar bij afwezigheid. Het is de Manager Routinelaboratoria welke je ook in deze uitdagende en cruciale functie coacht, faciliteert en inspireert en waar je op kan terugvallen.

Jouw profiel

  • HBO+ werk en denkniveau, bij voorkeur analytische chemie;
  • Affiniteit met de agrarische sector en veehouderij;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Bekend met werken onder een kwaliteitssysteem (ISO 17025);
  • Goede communicatieve eigenschappen, zowel verbaal als schriftelijk in Nederlandse en Engelse taal;
  • Jouw sterkste competenties: klant-, resultaat- en teamgericht, besluitvaardigheid en bent initiatiefrijk.

Ons aanbod

Als medewerker van Qlip krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 26 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding met de keuze uit een NS-Business Card met een NS traject vrij abonnement of kilometervergoeding;
  • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness;
  • Opleidingsmogelijkheden.

Informatie

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de Manager Routine Laboratoria, de heer L. Beerstra tel. 088-7547000.

Reageren

Sollicitanten worden verzocht te solliciteren en de motivatiebrief, voorzien van een c.v., te richten aan de afdeling HR. Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37853".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.