Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Marketing & Sales Medewerker

Van Hemert & Co Zaden | hbo | Hazerswoude-Dorp
Geplaatst: 11/09/2020


Van Hemert & Co BV te Hazerswoude-Dorp is een klein zelfstandig zaadbedrijf dat op twee markten actief is. Enerzijds leveren we een volledig assortiment zaden in kleinverpakkingen en tuinartikelen voor hobbytuinders aan de detailhandel in Nederland. We zijn toonaangevend met een onderscheidend en innovatief assortiment.

Anderzijds leveren we een uniek assortiment bloemzaden wereldwijd aan verschillende klanten zoals groothandelaren, kleinverpakkers en plantenkwekers. We ontwikkelen nieuwe variëteiten van een divers assortiment tuinplanten; zowel eenjarigen als vaste planten. Ons veredelingsprogramma omvat gewassen voor verschillende toepassingen in tuinen, pot- en containerteelt, maar ook snijbloemen en variëteiten voor hobbytuinders. Het is onze uitdaging om in bekende gewassen variëteiten te ontwikkelen met een verbeterde gebruikswaarde, nieuwe bloemkleuren of planttypen. We werken daarnaast in minder bekende gewassen en ook hier slagen we erin om succesvol innovatieve variëteiten in de markt te zetten.

Vanwege groeiende activiteiten en aanpassing in de organisatie, zoeken we een nieuwe collega die een aantal commerciële taken zelfstanding gaat uitvoeren. We zoeken voor deze functie een allround medewerker die gewend is om in een kleine organisatie alles aan te pakken.

Werkzaamheden

Een deel van je werkzaamheden liggen op het gebied van product-management en marketing van ons assortiment kleinverpakkingen voor de hobby-markt. Je taken bestaan uit assortimentsbeheer, productieplanning, prijscalculaties, productontwikkeling, inkoop en voorraadbeheer. Je werkt aan verpakkingen, folders en website en maakt hiervoor afspraken met leveranciers. Communicatie behoort ook tot je taken; hier gaat het om mailings, nieuwbrieven enz. Je bedenkt op al deze terreinen nieuwe mogelijkheden en voert deze na overleg van A tot Z uit.

Naast deze min of meer projectmatige taken, draag je dagelijks bij aan de verkoop. Je bent dan actief met de orderverwerking van met name exportorders. Je verzorgt hiervoor de administratie en correspondentie met klanten over prijzen, beschikbaarheden, verzending enz. Je vraagt exportcertificaten aan en organiseert het transport. Je vindt het leuk om klanten in verschillende landen op tijd van de juiste informatie te voorzien en hun bestellingen perfect en snel te leveren.

Je doet al deze werkzaamheden niet alleen. Afhankelijk van je interesse en werkervaring kunnen we de verschillende taken verdelen en aanpassen aan de seizoensdrukte. Het aantal uren en werktijden kunnen we ook in overleg bepalen en kunnen eventueel variëren per seizoen. Onze normale werkweek is 38 uur, minder is ook mogelijk, maar het minimum is 24 uur.

Jouw profiel

Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond en enkele jaren ervaring achter de rug in een vergelijkbare functie. Je hebt een commerciële instelling, en gevoel voor taal, kleuren en fotografie. Je hebt interesse in tuinieren, en je bent bekend met de handel in tuinartikelen, tuinplanten of zaden. Bovendien beschik je over enige kennis van de Nederlandse tuindetailhandel en je hebt bij voorkeur ook met buitenlandse klanten of leveranciers gewerkt. Communicatie in Engels mag geen probleem zijn, en hopelijk kun je ook met Duits uit de voeten. We werken met MS Office en MS Dynamics en we verwachten dat je hiermee overweg kunt.

Wat bieden we

We bieden je een boeiend, veelzijdig functie met afwisselde werkzaamheden. Je werkt in een klein bedrijf met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO tuinzaadbedrijven.

Solliciteren

Graag ontvangen we per email een korte motivatie en CV: pz@vanhemertseeds.com
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob van der Voort op 0172 462622 / 06 53484522.

Schotlandlaan 16 | 2391 PP Hazerswoude | The Netherlands | www.vanhemertseeds.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37850".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.