Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Moleculair Biologisch Analist

Anthura | hbo | Bleiswijk
Geplaatst: 24/06/2020


Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Anthura zoekt voor het nieuw gerealiseerde Moleculair en Diagnostisch Laboratorium een

Moleculair Biologisch Analist fulltime

In deze functie neem je deel aan onderzoeksprojecten voor de afdelingen veredeling en productie. Je voert experimenten uit gericht op ontwikkeling en validatie van moleculaire merkers en diagnostische toetsen. Je biedt praktische ondersteuning op moleculair biologisch gebied. Daarnaast implementeer je methoden en vertaal je deze naar geautomatiseerde protocollen, toetsmethoden en processen. Als analist rapporteer je aan het hoofd moleculair en diagnostisch laboratorium en werk je nauw samen met de onderzoeker moleculaire toepassingen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de afdelingen veredeling en productie.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die zelfstandig kan werken en de praktische kant van een onderzoeksproject voor zijn of haar rekening neemt. Je werkt gestructureerd en beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in staat om zowel alleen als in een team te werken.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde HLO opleiding;
  • Werkervaring in de plantenveredeling is een pré;
  • Affiniteit met planten/tuinbouw;
  • Ervaring met DNA/RNA isolaties en qPCR uitvoer en design;
  • Ervaring met uitvoering en verwerking van Next Generation Sequencing is een pré;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Kennis van ondersteunende laboratorium automatisering/software;
  • Hands-on.

Aanbod

Wij bieden een brede zelfstandige functie in een dynamische innovatieve omgeving, waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Zoek je een veelzijdige functie in een professioneel bedrijf en zie je in deze functie dé stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (Manager P&O), Anthuriumweg 14, 2665 KV Bleiswijk of naar wk@anthura.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne de Wit (Hoofd Moleculair en Diagnostisch Laboratorium), tel.: 010-5291919.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37837".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.