Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Verkoper buitendienst perkgoed en vaste planten

The Recruiting Specialist | mbo | Home Office
Geplaatst: 18/05/2020

Solliciteer direct


Met de teelt en productie van hoogwaardig zaai- en plantgoed heeft dit bedrijf afgelopen decennia een sterke positie op de Europese tuinbouw- en sierteeltmarkt opgebouwd. In tientallen landen worden de bloemen- en groentezaden en jonge planten graag gekocht door professionele telers. Dat geldt niet alleen voor de afzet maar ook voor de teelt en productie van hoogwaardig zaad en plantgoed in eigen beheer in zowel Europa als Afrika. Kwaliteit, betrouwbaarheid en voortdurende vernieuwing van het assortiment hebben bij de groei van de activiteiten altijd voorop gestaan. Daarnaast hebben kennis, ervaring en servicegerichtheid bij de medewerkers sterk bijgedragen aan de huidige groei van de activiteiten. Voor de belangrijke Nederlandse afzetmarkt wordt gezocht naar een;

Verkoper buitendienst perkgoed en vaste planten

-tuinbouwkennis, zelfstandig, altijd onderweg-

De functie

De kandidaat die wij zoeken kent de (Nederlandse) tuinbouw en/of sierteelt, spreekt de taal van de telers. Hij of zij werkt hoofdzakelijk in West Nederland en bezoekt en adviseert telers van perkgoed, vaste planten en voorjaarsbloemen. Natuurlijk heeft de juiste kandidaat ook een scherp oog voor nieuwe commerciele kansen en mogelijkheden. Het gaat om een zeer zelfstandige functie waarvoor echt ondernemerschap en initiatief nodig zijn. Het werk gebeurt vanuit huis maar de kandidaat die wij zoeken is vooral op pad in het eigen werkgebied. Behalve aantoonbare kennis en ervaring van de professionele voedingstuinbouw en sierteelt is dus een zelfstandige werkhouding van het grootste belang. Hij of zij spreekt vloeiend Engels en Nederland, terwijl beheersing van Duits een duidelijk voordeel is. De kandidaat die we zoeken mag zowel in het werkgebied zelf wonen als daarbuiten. De bereidheid om voortdurend op pad te zijn langs bestaande en potentiële nieuwe klanten en telers is naast kennis en ervaring in de sector het allerbelangrijkste.

De eisen

  • Ervaring in commerciële verkoopfuncties in tuinbouw en/of sierteelt
  • Kennis, ervaring en affiniteit met uitgangsmateriaal
  • Zelfstandige persoonlijkheid, neemt initiatief
  • Altijd op pad, goede netwerker
  • Goede beheersing Engels en Nederlands. Beheersing van Duits een groot voordeel
  • Resultaat- en klantgericht, denkt mee met de afnemers
  • Ervaring met moderne ict-systemen

Dit is een heel zelfstandige commerciële functie bij een groeiend, internationaal succesvol bedrijf. Het draait allemaal om eigen initiatief en het boeken van de gewenste resultaten met de verkoop van een mooi, groen kwaliteitsproduct. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en passen bij de zwaarte van deze functie. Spreekt dit je aan? Reageer meteen. Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Eén belletje is voldoende.

Frans Neijenhuis
Mob: +31 6 10782861
Email: frans@therecruitingspecialist.nl
Internet: www.therecruitingspecialist.nl

Solliciteer direct

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37817".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.