Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Operationeel Manager (Aflevering Planten)

CJ Orchids / Horticruitment | mbo | Midden Nederland
Geplaatst: 02/06/2020

Solliciteer direct


De hoofdactiviteit van CJ Orchids is het telen van Phalaenopsis en het bedrijf is gevestigd in Gameren. CJ Orchids teelt een breed assortiment Phalaenopsis in een vaste potmaat met diverse aantallen bloemtakken. Het bedrijf is modern van opzet en het teeltproces is bijna volledig computergestuurd en de gewasbescherming is biologisch. 
CJ Orchids is in staat grote partijen Phalaenopsis te leveren naar de wensen en behoeften van de klant en dit zijn voornamelijk de kritische Europese retailers. Om de geplande orders op een correcte wijze uit te leveren is er behoefte aan een operationeel leider aflevering.

Functie-omschrijving

In deze leidinggevende functie, ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces van orders, vanaf het inpakken tot aan het klaar maken voor transport van de Phaleanopsis. Jij geeft leiding aan ongeveer15 medewerkers, afhankelijk van de grootte van de orders en het seizoen. Je plant de orders, beoordeeld de partijen en ziet toe op de verwerking van de planten, o.a. het steken van stokken en aanbinden van bloemtakken. Bij binnenkomst van de planten in de moderne verwerkingshal let jij scherp op aantallen, maat, kwaliteit, kleurverhouding, rijpheid, fust enz. Ook het aansturen en indien nodig aanspreken van de medewerkers op het werk behoort tot jouw taak. Over alle uitgaande producten laat jij het oog gaan en controleert nogmaals de kwaliteit, aantallen, het fust, stickers enz. 
Essentieel voor deze functie is de administratieve controle en de correcte vastlegging. Het zijn vaak piekperiodes in de afzet en het moet tijdens het afleverproces een correct lopende carrousel zijn. In het seizoen wordt er van je verlangd dat je ook buiten normale werkuren paraat bent. Je werkt nauw samen met de afdelingen verkoop en het hoofd teelt.
Samengevat: Jij bent de logistieke "spin in het web" bij het klaar maken van de orders.

Functie-eisen

  • MBO tuinbouw.
  • aantoonbare leidinggevende ervaring in de logistiek.
  • commercieel sterk.
  • stressbestendig.
  • snel kunnen schakelen.
  • overzicht kunnen houden in de hectische periodes.
  • accuraat en nauwkeurig.
  • klantvriendelijk.
  • woonachtig in de regio midden Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Geboden wordt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid in combinatie met een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Mocht u contact willen opnemen naar aanleiding van bovenstaande vacature, dan kunt u zich (o.v.v. vacaturenummer V200005) richten tot:

Naam: Gert Boesveld
E-mailadres: g.boesveld@horticruitment.nl
Tel.nr: 06 - 232 305 58

Solliciteer direct


 

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37798".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.