Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectleider Akker- en Tuinbouw Innovatie(s)

Delphy / Green Career Consult | hbo | Wageningen
Geplaatst: 03/06/2020

Solliciteer direct


Gezocht: Projectleider Akker- en Tuinbouw Innovatie(s)

Voor Delphy, dé onderneming in kennis en expertise voor haar  partners in de plantaardige sectoren, wereldwijd, zoekt Green Career Consult een actieve, betrokken projectleider voor haar innovatieve activiteiten in de akker- en tuinbouw.

Kernwoorden: jong, energiek, deskundig, innovatief en ondernemend

Standplaats: Wageningen en bij voorkeur wonen binnen straal van 75 km rondom Wageningen

Als projectleider vorm je de brug tussen de akkerbouw- en tuinbouwpraktijk en innovatieve thema’s, zoals precisie landbouw, bodemverbetering, digitalisering van de teelt en het ontwikkelen van teeltinnovaties.

Een strategische functie dus: uitdagend en innovatief!

Jouw deskundigheid op het gebied van projectleiding, innovatie en sectorkennis, zet je samen met andere Delphy-experts zodanig in dat  klanten (akker- en tuinbouwers) er meerwaarde uit kunnen halen. Je maakt kennis toepasbaar op het gebied van plantontwikkeling, productie, teelt en de toepassing van techniek. Je hebt de capaciteiten om een brug te slaan tussen ondernemers, financiers en ontwikkelaars van innovaties.

Delphy

Delphy is met ruim 210 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren: zit er een blaadje aan, dan weet Delphy ervan!
Kennis ontwikkelen en toepasbaar maken zit in het DNA van Delphy en vormt de hoofdactiviteit van Delphy. De experts van Delphy dragen met een deskundig en onafhankelijk advies, bij aan het resultaat van haar partners.

Ben jij het talent dat

 • Beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
 • Communicatief sterk ontwikkeld is;
 • Ambitieus is (dit vinden wij belangrijker dan ervaring);
 • Een WUR of HBO-opleiding heeft afgerond (bij voorkeur akker- en tuinbouw gerelateerd, maar ook toegepaste biologie is mogelijk);
 • Enige praktische teeltkennis heeft,
 • Gemotiveerd, leergierig en ondernemend is?

dan gaan we graag met jou in gesprek!

Delphy biedt

 • Een unieke strategische projectleidersfunctie met een boeiende toekomst;
 • De uitdaging om innovatieve thema’s toe te passen in de praktijk;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het  team Projecten en Innovatie;
 • Zeer goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een opleiding tot projectleider, waarbij je kennis opdoet van de land- en tuinbouw en  werelden met elkaar leert verbinden.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en/of wil je meer weten over de functie of over Delphy, neem dan contact op met Green Career Consult, Recruitment en Loopbaanontwikkeling voor Agribusiness, Food en de Groene Ruimte. Je kunt contact zoeken met onderstaande consultant die jou verder kunnen informeren:

Evert Verboom, senior consultant, bereikbaar onder mobielnummer 06-53375089 of e-mailadres: evert.verboom@greencareerconsult.nl

Solliciteren door middel van een motivatiemail en cv bij voorkeur per E-mail gericht aan één van bovenstaande E-mailadres.

Meer weten over Delphy? Kijk dan op www.delphy.nl

Solliciteer direct

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37783".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.