Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Farm Manager (fulltime)

BASF Vegetable Seeds | hbo | ’s Gravenzande
Geplaatst: 16/10/2020


Farm Manager ’s Gravenzande (fulltime)

Heb je passie voor diverse groente teelten, waaronder tomaat en sla en heb je interesse in de groenteveredeling? Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken met veel verschillende werkzaamheden? Vind je het leuk om samen met een team goede resultaten te boeken? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Je runt dan als Farm Manager samen met de Farm teamleader en de site manager de locatie van BASF Vegetable Seeds in ’s Gravenzande. Je zorgt voor een goede afstemming van de activiteiten in combinatie met beschikbare faciliteiten en personeel (~20 medewerkers). Na een gedegen inwerkperiode en bij gebleken geschiktheid neem je ook de taken van Farm Management over (0.5 fte). In de gecombineerde rol ben je dan eindverantwoordelijk voor o.a.:

  • Leiding geven aan de teamleader, teeltspecialist en planner.
  • Opstarten van verdelings- of productieprojecten.
  • Opvolgen en bespreken van lopende projecten met de interne klanten (veredeling, productie, product development en sales).
  • Op termijn neem je de planning van de medewerkers over. Je verdeelt de taken over de medewerkers en houdt toezicht op de kwaliteit, juiste manier van werken en veiligheid.
  • Oplossen van problemen die zich mogelijk voordoen (storingen, onregelmatigheden in de planning en logistiek).
  • Zorgen voor een goede werksfeer samen met het team.

Wij zoeken een gedreven aankomend manager die opereert op HBO-niveau (denk- en werkniveau). Je hebt dit niveau verkregen door opleiding en/of bereikt door ervaring in de kassenteelt. Affiniteit met en interesse in kassenteelt en veredeling is een must. Verder werk je nauwkeurig, heb je oog voor detail en  ben je flexibel,  service- en kwaliteitsgericht. Je bent een proactieve teamspeler die graag het hoogst haalbare met een team wil bereiken. Je kan zowel zelfstandig functioneren als in teamverband werken. Je bent stressbestendig en kunt het overzicht houden in drukke tijden, waarbij je te maken hebt met veel verschillende werkzaamheden die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Je kunt goed met mensen omgaan en bent in staat effectief te communiceren met verschillende persoonlijke stijlen en in verschillende situaties.
Je beheerst de nederlandse taal in woord en geschrift en je bent in staat om in het Engels te communiceren (Pools is een pré).

BASF Vegetable Seeds biedt de geschikte kandidaat naast een prettige informele en professionele werkomgeving een marktconform salaris voor deze functie met uitstekende secudaire voorwaarden. Kortom: Ben jij diegene die goed is met mensen en groen en kun je verantwoordelijkheid dragen? Solliciteer dan gauw!

Reacties kunnen verstuurd worden t.a.v. Annick Bleyen: annick.bleyen.ext@vegetableseeds.basf.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38160".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.