Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Analist Seed Health

Enza Zaden | mbo | Enkhuizen
Geplaatst: 06/05/2020

Solliciteer direct


Ontwikkelen en verbeteren van protocollen

Ben jij geïnteresseerd in een baan in een snel ontwikkelende laboratoriumomgeving? Zie jij technologische groei en ad-hoc aanpassingen als een uitdaging? Zo ja, dan hebben wij een interessante functie beschikbaar!

Wat ga je doen als Analist Seed Health?

Op onze afdeling Seed Health testen wij groentezaad op de aanwezigheid van pathogenen (ziektekiemen). Door analysetechnieken zoals ELISA, PCR en het uitplaten op voedingsbodems voer je als Analist Seed Health zelfstandig routinetoetsen uit. De verkregen testresultaten leg je digitaal vast in een LIMS en, indien nodig, communiceer je deze resultaten met de betrokkenen. Naast de routine werkzaamheden ondersteun je in het ontwikkelen en verbeteren van bestaande en nieuwe protocollen. De afdeling maakt gebruik van een inwerkplan, waardoor de werkzaamheden je snel eigen zullen worden gemaakt. 

Als analist werk je in een team van 19 collega's onder leiding van de Supervisor Seed Health.

Jouw kracht

Net als de andere collega's van ons zaadgezondheidsteam word jij enthousiast van het detecteren van pathogenen in zaden. In een zeer gevarieerde werkomgeving werk je zowel zelfstandig als samen, volgens voorgeschreven procedures. Je verwerkt je resultaten en zorgt voor de juiste afstemming van je werk met collega’s. Verder ben je kritisch, flexibel, proactief en beschik je over een oplossend vermogen.

Kortom, jij:

  • hebt een laboratoriumopleiding op mbo-niveau 4 afgerond;
  • beschikt over enkele jaren microbiologische of moleculaire werkervaring;
  • hebt goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • voelt je comfortabel met het werken met computers en apparaten.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. 

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder.

Meer informatie:

  • Martine Rook, Recruiter, tel: 0228 -784 638 of 06 - 55220474

Solliciteer direct

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH37776".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.