Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

HR-adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw
(32-40 uur)

LTO Noord | hbo | Zwolle
Geplaatst: 10/06/2021


Vind jij het leuk om telefonisch je HR kennis en kunde in te zetten voor agrarisch werkgevers? Kan jij ingewikkelde materie omzetten in een praktisch advies? Spreekt de afwisseling tussen vakinhoud en communicatie- en organisatietaken jou aan? Dan maakt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw graag kennis met jou!

HR-adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw
(32-40 uur, standplaats Zwolle)

Wie zijn wij?

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw is hét landelijk aanspreekpunt voor alle agrarische werkgeverszaken. Werkgevers, uitzendbureaus en accountants uit de land- en tuinbouw kunnen bij de Werkgeverslijn telefonisch en per mail terecht met hun vragen over agrarische cao’s en arbeidsrecht. Ook organiseert de Werkgeverslijn bijeenkomsten en webinars, delen we informatie via nieuwsbrieven, werkgeversjournaals en podcasts, ontwikkelen we HR-tools en ondersteunen we bij cao-onderhandelingen. Ons team bestaat uit 4 personen en werkt nauw samen met projectleiders en beleidsadviseurs van LTO Noord.

De medewerkers van de Werkgeverslijn zijn in dienst van LTO Noord. LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Lees meer over LTO Noord.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 8.30 uur zit je klaar voor de eerste telefonische vragen. Je pakt daarnaast ook gelijk de openstaande mails op en tussendoor bel je een collega, die je bijpraat over de laatste cao-onderhandelingen. Je noteert alles zorgvuldig zodat je je Werkgeverslijn-collega’s op de hoogte kunt stellen. Daarna is het tijd voor de weekstart waarin we bespreken waar we deze week aan werken en wie welke taken op zich neemt. Jij deelt de informatie die je vanochtend kreeg over de status van de cao-onderhandelingen. We spreken af dat jij hierover een artikel schrijft en op de website zet. Met de communicatiecollega’s overleg je hoe we hier verder over kunnen communiceren. 

’s Middags rinkelt de telefoon door. Je krijgt een eenvoudig te beantwoorden vraag van een tuinder over de salarisschaal van een nieuwe werknemer. Even later stelt een accountant een ingewikkelde vraag over een uitzondering op de cao glastuinbouw, dat moet je even uitzoeken. Als de telefoon rustig is, neem je de tijd te werken aan een project voor internationale werknemers. Tussendoor bel je werkgevers terug met antwoorden die je hebt uitgezocht dus het is echt multitasking. Als om 16:30 uur de telefoonlijn sluit, zorg je dat alle vragen die je hebt behandeld zijn geregistreerd, het waren er vandaag 16. Het was weer een gevarieerde dag waarin je van grote waarde was voor agrarische werkgevers.

Wie zoeken wij?

Jou, als jij enthousiast wordt van de diverse werkdag die we hierboven hebben beschreven! Je bent een enthousiaste, klantgerichte HR-professional die het leuk vind om de telefoon op te pakken en werkgevers te helpen. Je bent in staat om actief te luisteren en door te vragen. Je bent goed thuis in het arbeidsrecht en de laatste ontwikkelingen in de HR wet- en regelgeving. Je werkt zelfstandig maar kan ook goed in teamverband werken. Je bent proactief, flexibel, vriendelijk, stressbestendig en oplossingsgericht.

Je beschikt over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in HR-richting of aantoonbare recente werkervaring als bijvoorbeeld HR- helpdeskmedewerker of (junior) HR- adviseur.
  • Gevoel voor communicatie, je kan vakkennis omzetten naar heldere informatie zoals artikelen en nieuwsbrieven.
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pré.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor 32-40 uur per week en een salaris tussen € 2.900,-- en € 3.600,-- bruto bij een fulltime aanstelling afhankelijk van leeftijd en ervaring. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Je standplaats is Zwolle. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Solliciteren kan door je cv en motivatie uiterlijk 4 juli 2021 te sturen naar vacature@ltonoord.nl t.a.v. Anneke Drenth, HR Adviseur. De eerste gespreksronde zal plaatvinden op vrijdag 9 juli 2021 en de tweede ronde is op 12 juli 2021. Op 12 juli is het gesprek op kantoor in Zwolle. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana Eleveld, adviseur werkgeverslijn; T 088 – 888 66 88. Bekijk ook zeker www.werkgeverslijn.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39533".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.