Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Informatie 

AgriHolland B.V. is een digitale uitgever van nieuws, kennis (e-learning) en vacatures. Mensen volgen het nieuws uit onze sectoren (Land- en tuinbouw, voedingsmiddelenindustrie) en maken ook carrièrestappen.

Ons concept zorgt voor wisselwerking en daarmee ook voor nieuwe geïnteresseerde kandidaten voor actuele vacatures.

Opdrachtgevers/adverteerders leveren hun materiaal aan (vacaturetekst, logo, afbeeldingen etc.) via ons aanmeldformulier of vacaturebankagrihollandnl. Wij zorgen voor een vlotte definitieve plaatsing.

Vacatures worden standaard 28 dagen geplaatst, tenzij wordt aangegeven dat dit korter moet i.v.m. de sollicitatieprocedure. Wanneer de plaatsingstermijn is verstreken ontvangt u de exacte bezoekcijfers van uw vacaturetekst en een voorstel tot verlenging.

De tarieven en manier van aanleveren leest u hier. Ook is het mogelijk om een vacature-abonnement of raamovereenkomst af te sluiten.

Uw vacature komt op de Vacaturebank van onze website www.agriholland.nl en/of  www.foodholland.nl, bijhorende nieuwsbrief, jobalert, verwante content (naast nieuwsartikelen) en op eigen sociale mediakanalen.

AgriHolland Vacaturebank registreert circa 30.000 bezoeken per maand en FoodHolland Vacaturebank circa 6.000. Per geplaatste vacature wordt het aantal bezoeken doorgegeven en doen we een verlengingsvoorstel.

Wij kijken uit naar uw vacatureplaatsingen.