Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Redactie

Aandachtsgebieden

De redactie van AgriHolland B.V. houdt zich bezig met de volgende aandachtsgebieden: land- en tuinbouw, agribusiness, de voedingsmiddelensector, de groene ruimte en milieu. Haar artikelen worden gepubliceerd op de websites www.agriholland.nl, www.foodholland.nl en www.groeneruimte.nl.

Persberichten, nieuws

AgriHolland is geïnteresseerd in innovatief nieuws uit land- en tuinbouw, de voedingsmiddelensector, de groene ruimte en milieu. Heeft uw organisatie hierover een persbericht, dan ontvangen wij dat graag. Zet ons redactieadres redactieagrihollandnl op uw mailinglijst!
Plaatsing van uw bericht is kosteloos. De redactie beslist uiteindelijk over opname en behoudt zich ook het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Onder het bericht vermelden wij uw organisatie als bron en/of link, zodat onze lezers weten wie ze voor meer informatie kunnen benaderen.

AgriHolland levert tevens nieuws aan andere websites; het kan dus zijn dat uw bericht ook daar wordt geplaatst zodat u nog meer publiciteit krijgt.

Evenementen, symposia, studiedagen, vakbeurzen en open dagen

Voor vermelding van evenementen en bijeenkomsten in de Agenda kunt u het formulier invullen om uw agendapunt zelf te plaatsen. U kunt uw informatie ook sturen aan agendaagrihollandnl.

Nieuws op maat

AgriHolland maakt op verzoek rapporten en nieuwsselecties op maat voor u of uw bedrijf. Ons redactieteam kan ook desk research uitvoeren. Vraag ons om een nieuwsselectie speciaal gericht op uw situatie en ervaar de relevantie en tijdsbesparing!

Contact

E: redactieagrihollandnl of T: 0317 467 666
AgriHolland B.V.
Postbus 188
6700 AD Wageningen