Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

Cibus Funds verwerft meerderheidsbelang in ISO Group

Geplaatst: 22/07/2021 


Het Britse Cibus Funds heeft een meerderheidsbelang verworven in de onderneming ISO Group uit Gameren. ISO Group ontwikkelt en verkoopt machines om processen in de tuinbouw te automatiseren. Er worden onder andere vision- en roboticatoepassingen geleverd aan bedrijven in de sierteelt en glasgroententeelt. Het bedrijf heeft circa 60 werknemers.

In het investeringsfonds Cibus Funds werkt een groep investeerders samen met een groot netwerk in de land- en tuinbouw en de voedingssector. Cibus Funds heeft onder andere belangen in AeroFarms, een ontwikkelaar van technieken voor verticale landbouw, Summer Berry Company, een grote indoor-teler van bessen in het Verenigd Koninkrijk en in Inoliva, een van de grootste Europese producenten van olijfolie.

De dagelijkse leiding van ISO Group blijft in handen van Wim van der Meyden en Nico Bikker die beiden ook aandelen in de onderneming bezitten. Ze worden daarbij ondersteund door Cornelis Bouman en Wim Struijk. 

bron: ISO Group, 22/07/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter