Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

Vrije uitloopeieren van Yverde gaan naar Jan Linders

Geplaatst: 21/07/2021 


Jan Linders Supermarkten gaat een samenwerking aan met pluimveehouderijbedrijf Yverde in Ysselsteyn en eier-leverancier Gebroeders van Beek. Het supermarktbedrijf kiest daarmee voor de inkoop van vrije uitloopeieren van een pluimveebedrijf uit de eigen streek met 3-sterren binnen het Beter Leven keurmerk en tevens een On the Way to Planet Proof-label. 

Yverde bouwde onlangs een nieuwe stal in het Limburgse Ysselsteyn en behaalde daarmee het On the Way to Planet Proof-label. Alle vrije uitloopeieren in het assortiment van Jan Linders zullen afkomstig zijn van deze stal. Het 3-sterren Beter Leven Keurmerk wordt toegekend door de Dierenbescherming en betekent dat er veel aandacht is voor het welzijn van de dieren.

Gebroeders van Beek verzorgt het verpakken en de distributie van de eieren. De vrije uitloopeieren zijn vanaf dinsdag 20 juli beschikbaar in alle 62 supermarkten van Jan Linders. Het assortiment bestaat uit verpakkingen van 6, 10 en 15 eieren.

bron: Jan Linders, 20/07/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter