Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

De Heus neemt Coppens Diervoeding over

Geplaatst: 20/07/2021 


Koninklijke De Heus heeft overeenstemming bereikt met de familie Coppens over de overname van Coppens Diervoeding. In Helmond beschikt Coppens over een moderne diervoederfabriek met een capaciteit van 400.000 ton. Het bedrijf heeft een regionale sterke positie binnen de varkens-en vleeskuikensector. De voorgenomen transactie moet nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteit ACM.

Coppens heeft ook de afgelopen jaren nog een groei te realiseren in de verkoopvolumes. Door vanaf 2018 te participeren in Swinco, een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van nutritionele concepten en producten binnen de pluimvee-en varkenshouderij, wist Coppens het productportfolio verder te versterken.

De overname past  in de ambitie van De Heus om de productie in Nederland te flexibiliseren en  de capaciteit uit te breiden om daarmee verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken. Inclusief de nieuw verworven fabriek in Helmond, beschikt De Heus over 10 diervoederfabrieken in Nederland.

bron: De Heus, 20/07/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter